Първоначално изпратено от vale1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнениеПДНГ означава ПреДНовоГодишно - гответе се за коледен бум
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеПогледни ПДНГ такова недооценено дружество сигурно няма на БФБ ,лошото е само че около 95% се държи от ТИМ формацията
95% - Тим - вече ме отказа!
Коментар
-
Погледни ПДНГ такова недооценено дружество сигурно няма на БФБ ,лошото е само че около 95% се държи от ТИМ формациятаПървоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЗдравей,
ами още ми се вижда скъпичко!
Прав си ще получиш 30-40стинки на лято ама после къде ще отиде Акцията, аз няма да се обзалагам(щото много хващаха бас пък после никовете им изчезнаха), но мисля че догодина декември СФАРМ ще е много по-близо до 3лева от АТЕРА?!?!
Ти как мислиш?
Сега съм така:
СФАРМ - 18%
ЕУИНС - 14%
М+С - 13%
ЛАНД - 12%
СФТРД - 10%
ФПП - 10%
СОФКОМ - 10%
ФНИ - 8%
ТРЕЙС - 5%
Успех!
Оглеждам ДРУПАЛ и СЕНХЛ
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеОоо Тони, мараба колега, как е
Станахме пак колеги туканка, взех аз няколко стотака на 2.21 миналия Петък.
Еее, само 0.5% от портфейла, не е 18% като тебе, ма стига толкова засега, нискодоходно, а и достатъчно съм скептичен все още. А и се надявам да се сурне и докъм и под 2-та лева по нататък. Дано, че да понапълним по добре.
А ти взе ли Атерки ? Много по сигурни парички ще имаш в джобчето дори и тия нива.
Вземай пример от импа, старо куче он, има нюх да знайш...
ами още ми се вижда скъпичко!
Прав си ще получиш 30-40стинки на лято ама после къде ще отиде Акцията, аз няма да се обзалагам(щото много хващаха бас пък после никовете им изчезнаха), но мисля че догодина декември СФАРМ ще е много по-близо до 3лева от АТЕРА?!?!
Ти как мислиш?
Сега съм така:
СФАРМ - 18%
ЕУИНС - 14%
М+С - 13%
ЛАНД - 12%
СФТРД - 10%
ФПП - 10%
СОФКОМ - 10%
ФНИ - 8%
ТРЕЙС - 5%
Успех!
Оглеждам ДРУПАЛ и СЕНХЛLast edited by tony1975; 30.11.2012, 19:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеТони обратното изкупуване го публикуват и в екстрите и в сайта на БФБ,но сделките на фирма "Донев инвестмънтс" поне аз не знам да ги публикуват някъде в България.
Затова и аз ги следя на сайта на полската борса.
Преди време инвестора публикуваше сделките на вътрешните лица ,но от около 2 години вече няма инфо, а и не можах да намеря такова нито на сайта на БФБ,нито на КФН
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеФениксов това го има и на БГ нема нужда да се ровиш в Полша!
Ооо Тони, мараба колега, как е
Станахме пак колеги туканка, взех аз няколко стотака на 2.21 миналия Петък.
Еее, само 0.5% от портфейла, не е 18% като тебе, ма стига толкова засега, нискодоходно, а и достатъчно съм скептичен все още. А и се надявам да се сурне и докъм и под 2-та лева по нататък. Дано, че да понапълним по добре.
А ти взе ли Атерки ? Много по сигурни парички ще имаш в джобчето дори и тия нива.
Вземай пример от импа, старо куче он, има нюх да знайш...
Коментар
-
Тони обратното изкупуване го публикуват и в екстрите и в сайта на БФБ,но сделките на фирма "Донев инвестмънтс" поне аз не знам да ги публикуват някъде в България.
Затова и аз ги следя на сайта на полската борса.
Преди време инвестора публикуваше сделките на вътрешните лица ,но от около 2 години вече няма инфо, а и не можах да намеря такова нито на сайта на БФБ,нито на КФН
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
По тая логика и Топливо има индиректно общо със Софарма, щото могат да му купят базите и да си направят в тях я складове за лекарства, я аптеки и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнениеИ тогава, лека полека, ще имаме не монополизиране на сектори, както а е сега, а монополизиране на икономиката, а след това и на цялата държава.Не-заслужил инвеститор
Коментар
Коментар