If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И ОЩЕ НЕЩО ДА ВИ НАПОМНИМ ! /беше пожелано и от други акционери/
Не изказахте становище - одобрявате ли поне две от ОСА , например SFTRD и SFARM да се състоят в един ден ?
Така става като добиеш самочувствие - минаваш на "анаболи" и после се чудиш какво виждаш в огледалото
Забележка: не визирам определена персона, по-скоро повече от една ...
Attached Files
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Питайте Бареков дали мисли още така? И на мен ще ми е интересно да разбера ....
Бареков цялата страна вече видя колко е корумпиран и нагъл и че нищо от устата му не излиза случайно. Да оставим мършата сама да си се разложи по естествения път.
Дайте сега по същество, кога да идваме да режем лентата на новия завод. Май месец стана и се позатопли времето
Питайте Бареков дали мисли още така? И на мен ще ми е интересно да разбера ....
Естествено че мисли още така, той този който си муплащаше още си му дава парички.
Мисля че е важно ББ да разбере колко лоша е да е концентрацията на медиите в един човек. Докато го галеха беше добре, ама на 11-ти сигурно не му е било кеф!
И какво сега малкото хипопотамче правосъден министър , а мустака - мин.фин.???
Този нокер си прави пак реклама на бизнеса Гледа да пише по ред на 100-200 теми на ден, та да прави реклама
Нокер, как е бизнеса? Този бизнес ми се вижда като някаква нова ниша за София но и хората като цяло са доста бедни и рядко дават пари извън собствената си бърлога
Коментар