Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеПромоцията е в Лидл
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНародът ясно казва - искаме промоцияАма пазарът още се инати, държи високи цените
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНе ми пука,вече ми е все тая.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеИ какво ти пука, споко бе, всичко е игра...долу, горе, всичко си има чар
Най малко пък ти имаш право да мрънкаш де през 2 дена си сменяш козината...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеИ какво толкова се кефиш,тия дето излизат едва ли ще се върнат по-вече.
Най малко пък ти имаш право да мрънкаш де през 2 дена си сменяш козината...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеКеляви бици, келява работа....баш безпарични теленца са си, както върви и майските ми планове ще провалят
Дори и не се опитаха да наближат 520, нямат силички горките, иии закономерно след лоу хай си следва ново ( и надали последно) годишно лоуъ лоу
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАре в скоро време ЪПППП 400
Дори и не се опитаха да наближат 520, нямат силички горките, иии закономерно след лоу хай си следва ново ( и надали последно) годишно лоуъ лоу
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНещо и е дошло акъла в главата и не е главен ъпър по позицията......
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКакво им сипва та той направо ги задави.Помниш ли столипинския готвач как разправяше че цкб нямало да отиде повече никога на 1 лв.Хихи !
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеще вземеш да познаеш .....
Някой бавно и постоянно сипва по всички позиции.....о идват пак празници....
.Помниш ли столипинския готвач как разправяше че цкб нямало да отиде повече никога на 1 лв.Хихи !
Коментар
�
Коментар