If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Прост народ ,слаба държава,все с комунизма се оправдава.В момента имаме индустрия
което е 8% от тази през 1989г и сме единствената държава от бившия соц .лагер ,която
не е достигнала производството от 89г,вървим към катастрофа ти ми говориш за комунизъм.
Здравей Gross,
Това, че народа е прост и от там държавата слаба си го чул или налучкал!
Като се произнасяш по сериозна тема като индустрия си направи малко труд да почетеш малко, да поразпиташ хора от тези времена /но не чугунените глави от партийния елит/ и да се опиташ да проумееш истината.
А това че народа не е много мъдър е една от главните причини да "строим" най тъпия и и измислен строй така ревностно и безприкословно !
Тая от 1989 като фалирала ли участва в пропорционалното ти сравнение или като работеща и печеливша...??? Щото аз други спомени имам за 89та... Тогава не удържаха сриването на комунизма някак си да говорим за инустрия от същата година не ми е много честно..
Нека инвестора пусне пресконференцията на Александър Томов/Лупи вълка/.Може да е
всякакъв ,но проблемите ги нацели в десятката.
Прост народ ,слаба държава,все с комунизма се оправдава.В момента имаме индустрия
което е 8% от тази през 1989г и сме единствената държава от бившия соц .лагер ,която
не е достигнала производството от 89г,вървим към катастрофа ти ми говориш за комунизъм.
Тая от 1989 като фалирала ли участва в пропорционалното ти сравнение или като работеща и печеливша...??? Щото аз други спомени имам за 89та... Тогава не удържаха сриването на комунизма някак си да говорим за инустрия от същата година не ми е много честно..
да, има.. както всеки друг аспект на живота тук.. така става с 55 години комунизъм и 25 години пост комунистическа олигархия...
Коментар