Първоначално изпратено от Zdravko74
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Имам чувството, че някой фонд дни наред си разпродава портфейла. Сипват по малко, за да не срутят пазара. Не знам дали са Алианц, някой ако има наблюдения да каже.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Имам чувството, че някой фонд дни наред си разпродава портфейла. Сипват по малко, за да не срутят пазара. Не знам дали са Алианц, някой ако има наблюдения да каже.
Както и да го обръщаме, си мисля да е Алианса през ПФБК
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
Напълно си прав!Тия (ПОД „Алианц България“ продава имот в индустриалната зона на град Варна - Investor.bg),докато разпродават всичко и имоти дори няма да има повод!Но това не пречи да си сипем по-едно хубаво като на Груеца!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеНяма повод за разпъване
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
Явно за над 20 години на борсата съм се научил да правя точни прогнози и да имам реалистични очаквания
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеПри тези стойности на RSI лично аз не мисля, че ще има голямо движение нагоре, но може и да греша.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнениекато гледам оборота днес - 14.40 сега и само 25.000 лв ОБОРОТ виждам огромен потенцял
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe_1234 Разгледай мнение
Еврото е бай и холд, но не това на БФБ. В момента 0.97 към долара. Та ако някой държи доларес, сега е угодно да конвертира в евро. Пздравипоздави ако някой се възползвал
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr^Green Разгледай мнениеТова е мое мнение
Бързите кредити имат разцвет и съвсем не са стигнали своя пик.
Запознати ли сте, кои ги ползват имат ли достъп до банково кредитиране, дори и да имат не малко хора ги предпочитат, защото са мигновени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr^Green Разгледай мнениеТова е мое мнение
Бързите кредити имат разцвет и съвсем не са стигнали своя пик.
Запознати ли сте, кои ги ползват имат ли достъп до банково кредитиране, дори и да имат не малко хора ги предпочитат, защото са мигновени.
Коментар
Коментар