Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеГ-жо Оронова, защо с платформата Ви не могат да се сключват сделки, когато ползвам през смартфона си Опера мини?
- каква е причината рекламата за акцииите на ЦСКА да стои на сайта? Продават ли се още ?
"Начална дата за търговия на борсата: 21.03.2014
Крайна дата за търговия на борсата: 19.05.2014"За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Isabella Oronova Разгледай мнениеЗа информация: На 22 май 2015 г. ще се проведе Мастър клас "Как да се печели от петрол през 2015 г."
Коментар
-
За информация: Всичко необходимо за търговия с петрол
За информация: На 22 май 2015 г. ще се проведе Мастър клас "Как да се печели от петрол през 2015 г."
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеИ на 100 да падне все ми е тая!.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениекато отиде на 450 ще ти задреме
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеВъобще не ми дреме за индекса! Аз не търгувам индекси, а отделни акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениефондамента таман го излях на плажа корал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеКъде е фондаментаааааааааа
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеА теб биковете колко пъти те обяздиха? Според мен са много.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеГледам че душиш за евтинки акции... не знам дали им останаха на гадулките че да им ги прилапкаш..
Наслука!.
Коментар
Коментар