Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеКакво за Делтасток !?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе ми отговори за Делтастокс... а и те не ми отговориха....
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеСъс сигурност те чака изненада Монти .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеС 5 бройки ,верно не си добре ... 112 къде си.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеМоят коментар е, че борсата игнорира явно добри - според цитираната статия - новини. Или новините не са толкова добри, или ... всички би трябвало да знаем какво следва...
Нищо не и пречи да падне още 20% от тия нива и при 2% ръст на бвп.
Особено при вкарани много по високи очаквания в мултипълите.
Мандалото се люшка и 2-те посоки.
При всички случаи за най бедната страна на ЕС всичко под 4-5% ръст на годишната база си е повече от песимистично.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеЩе ни осветлиш ли каква е изненадата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеБрефчета....кой ,какво иска да разправя ,продажбите не са от изплашен чужденец...
чака ни голяма изненада .....дано не стане....:
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеБрефчета....кой ,какво иска да разправя ,продажбите не са от изплашен чужденец...
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеднеска който направи 7% печалбица на фиба евала . аз американски бамки не играя
Коментар
-
Коментар
Коментар