Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Оскубан ли се почуства, - няма да ти отговарям повече!Нали си много сигурен..Ако се откаже Скоти ще приема предложеението ти и за Алтерко..
АЗ МОГА ДА ПРЕВЕДА ОЩЕ УТРЕ ПАРИТЕ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНямам с тебе 2 залога , а залог за БФБ над 9 лева..
Преведи на Груйчето парите 1000 лева и моля прати ми сметката да и преведа и аз..
Залог имам и със Скоти за Алтерко над 17,70..
Оскубан ли се почуства, - няма да ти отговарям повече!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
Така смяташ ти..Ще видим на 31.12.2023г. какво ще е превзето..Баса не е изобщо , а за курса на 31,12,2023г..АКО ТОГАВА БФБ Е НАД 9 ЛЕВА ПЕЧЕЛИШ..
Аз пък смятам , че света ще е превзет тогава от световна криза..Да видим кой ще познае..
Моля пратете ми сметката на Груйчето да преведа парите и ги преведете и Вие..
Със Здраве,- и да ги видим тия срокове!!!другото го правим всеки дЕн... аз поне
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Като че ли само ти усети защо така настойчиво се включих в баса,
този бонус който му отпуснах на Киро, според мен ще е превзет още тази година,
а за догодина не ми се коментира...
Аз пък смятам , че света ще е превзет тогава от световна криза..Да видим кой ще познае..
Моля пратете ми сметката на Груйчето да преведа парите и ги преведете и Вие..Last edited by Kiro; 05.10.2022, 20:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Факт с 15 акциЙ и чекам да станем мелионерин с тях
Не ми се пишат небивалици, като обяснение на преводи, ако пазиш телефона прати му го на Киро
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДекември 2023 ........??!?!?!?!?!?!
Ама вие сте много дългосрочни,бе..... Дотогава колко пъти може да ни нюкнат.....
Като че ли само ти усети защо така настойчиво се включих в баса,
този бонус който му отпуснах на Киро, според мен ще е превзет още тази година,
а за догодина не ми се коментира...
Коментар
-
Груйче, благодаря много, че се съгласи ..За 100 лева настоявам.Това е малка компенсация за твоята гаранция..
Скоти, нищо не съм получил..Може да не работи чата..Аз нямам връзка с Карол и няма да идвам в София заради един бас..Предпочитам по банков път с гарант..Аз съм в Юг Маркет....
..Груйчето се съгласи и той е сериозен човек..Кажете кога да преведем парите..
Понеже не работи чата, да си запишем телефоните тук и после да ги изтрием..Не е толкова тайно..
Да сме живи и здрави да видим края на басовете си..
Last edited by Kiro; 05.10.2022, 18:16.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
Ама ти на тези пари ли чакаш да купуваш акции..Моля Груйчето да отговори..Този вариянт е еднакъв за всички и гарантиран..Аз още утре мога да ги преведа..
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеХващащите се на бас да знаят, че Грую не е безпристрастен.Той е акционер в Алтерко....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
Коментар