Момчета толкова я коментирате БФБ, та да ви попитам поне по 500-1000$ на ден вадите ли от там.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеАбсолютно вярно. Предполагам, че сега идва време за мечи гол.
Коментар
-
Ikonomika.mobi
Реалните инвестиции у нас са намалели със 76% през януари и февруари на 2015г.
За първите два месеца на 2015 г. преките чужди инвестиции в България са 128.2 млн. евро. В сравнение със същия период на миналата година те са намалели с 9.5 млн. евро, показват оповестените вчера предварителни данни на БНБ. Въпреки че номинално спадът изглежда малък, свиването на същинските инвестиции под формата на дялов капитал през януари и февруари е с 41 млн. евро, или с над 76% спрямо нивото от година по-рано. През първите два месеца на 2014 г. реалните инвестиции са били 53.9 млн. евро, докато през тази година са се свили до 12.9 млн. евро. В недвижими имоти чужди граждани са вложили 4.5 млн. евро, при 14.7 млн. евро за януари-февруари 2014 г. В същото време дълговите инструменти или заемите на българските клонове на чуждите фирми нарастват значително - с 59%. За първите 2 месеца на годината търговските кредити са в размер на 88.4 млн. евро, при 55.6 млн. евро преди година. Реинвестираната печалба за първите два месеца също намалява леко от 28.2 млн. на 26.8 млн. евро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеобаче гетоф тоя обем много натисна кака софка
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеАбе някой чете ли за Индиеца който уж 'направил' Flash Crash-a през 2010
Нещо не ми се вярва че със собствени средства може да има подобен мащабен ефект
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПубличен дом, където и двете страни си плащат
Влизаш, плащаш на касата .....
На излизане те канят да седнеш в една зрителска зала и ти прожектират един филм.
Филмът е от две части.
В първата част, виждаш как отиваш до касата и плащаш за услугата.
Втората част е същият филм, но прожектиран на обратно, виждаш на екрана, че си прибираш парите в портфейла.
В този миг светлините в салона се пускат и една усмихната служителка те съпровожда до изхода с любезна покана отново да споделите .... плащанията
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПубличен дом, където и двете страни си плащат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение.И те не пускат нищо за малките
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеКакво е според вас център за споделени услуги?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
Да ти кажа, не харесвам дружества, който са уж публични АД, ама на най-видно място са изнъпанили, че членове на СД, които не са изпълнителни, не получават възнаграждение.
Не ми изглежда да е случайно и въобще не мога да се съглася, че ОС (мажо) не е чувал, че парите за СД имат да изпълняват определи съдържателни цели. Да не говорим, че някои прависти са на мнение, че не е редно от законова гледна точка
Всичко това ми говори за определени черти и характеристики на мажо, които въобще не ми харесват.
Да не говорим за ликвидност.
Да не говорим какви търговски и финансови чудеса може да си прави мажо.
Да не говорим и за Протокола от ОС, в последния имаше само мажо и още един "случаен" човек. Председателя на СД е и пълномощник на мажо.
Прекалено мизерно, прекалено сиромахомилско ...
Уж дружеството е читаво според коеф, но колчем го погледна и ми се отщява.
Коментар
Коментар