Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеХм,вчера си позволих да кажа за тимаджийските позиции,че на утрешния ден може да се купи на по-изгодни цени и тенденцията се задълбочава.Е,изтриха ми поста,незнайно защо.Остава в сила приказката:"Кучетата си лаят,но керванът си върви".
Кажи по коя позиция си писал....
Щото приказката да не стане - "Кучетата не лаят а керванът затъна в пясъците...."
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАз цяла седмица чакам, ама не пускат гадоветеLast edited by Grosss; 23.04.2015, 12:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениедано да ни бият - че чакам отдолу!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеХеджирал съм с марулЕ. Един марул - кило бананЕ.
Мамун - специалист....В кенеф да го пуснеш, ще намери с какво да хеджира....
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениебюджетните заплати за всичко стигат, не е като на друго място
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениепросто заплата
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеда бе . остави марулите . те също ме вълнуват . НО бананите са вече 3 лефа килото .
незнам мамун какво ще прави със скъпи банане
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениедано да ни бият - че чакам отдолу!Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеще ги бием ли днес?
Коментар
Коментар