If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
вай вай вай поредния американец който ще се занимава с бефебету . хващайте американските борси и инвестирайте там че скоро ще ви прибера всички парички и шкембе няма да има
вай вай вай поредния американец който ще се занимава с бефебету . хващайте американските борси и инвестирайте там че скоро ще ви прибера всички парички и шкембе няма да има
Ти пък ?? Шкембаря не живее в Америка.От пловдивския район е.
По-добре една шкембе чорбичка.Знам един готвач на шкембе чорба дето даже и на бфб се подвизава.
В момента някой разпродава целенасочено и определено количество акции...на около 500 К по позиция ...
където има желаещи да купуват с вътрешни сделки се договаря ,където няма договорки продава на маркет...
заприличва ми на фонд.....
Не е препоръка...
При тази стагфлация на всеки могат да му гръмнат бушоните.
На него не му трябва реформа ами подходящо болнично заведение.Нуждае се спешно .
В момента някой разпродава целенасочено и определено количество акции...на около 500 К по позиция ...
където има желаещи да купуват с вътрешни сделки се договаря ,където няма договорки продава на маркет...
заприличва ми на фонд.....
Не е препоръка...
Коментар