IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• има има как таше . 2007 имаше фуканяци като тебе отдавна ги няма

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
      вай вай вай поредния американец който ще се занимава с бефебету . хващайте американските борси и инвестирайте там че скоро ще ви прибера всички парички и шкембе няма да има
      Малък си.Нямаш толкова че да ги прибереш.

Коментар

вай вай вай поредния американец който ще се занимава с бефебету . хващайте американските борси и инвестирайте там че скоро ще ви прибера всички парички и шкембе няма да има
        Ти пък ?? Шкембаря не живее в Америка.От пловдивския район е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
          По-добре една шкембе чорбичка.Знам един готвач на шкембе чорба дето даже и на бфб се подвизава.

Коментар

• За момента не виждм нищо страшно в тези обороти на БФБ, дори и да разпродава някой, че да има кой знае какъв натиск върху цените.

Коментар

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
              Ти ще подкрепиш ли там?
              да

Коментар

таше после ще ти кажа защо така става . отиди сега и си купи едно хамбургерче в Макдоналдс
                По-добре една шкембе чорбичка.Знам един готвач на шкембе чорба дето даже и на бфб се подвизава.

Коментар

около 1.56 ще обърнат според мен
                  Ти ще подкрепиш ли там?

Коментар

кажи сега таше химическите оръжия последно ще ходят ли на 1,40 или на 1,50 или тука обръщат
                    около 1.56 ще обърнат според мен

Коментар

• кажи сега таше химическите оръжия последно ще ходят ли на 1,40 или на 1,50 или тука обръщат

Коментар

Какво имаш впредвид под изненади? Аз изненади не виждам.
                        таше после ще ти кажа защо така става . отиди сега и си купи едно хамбургерче в Макдоналдс

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          В момента някой разпродава целенасочено и определено количество акции...на около 500 К по позиция ...
                          където има желаещи да купуват с вътрешни сделки се договаря ,където няма договорки продава на маркет...
                          заприличва ми на фонд.....
                          Не е препоръка...
                          При тази стагфлация на всеки могат да му гръмнат бушоните.

Коментар

таше изненадите почнаха по от рано. абе американци що не се скрийте . що не си пишете в американските форуми ами мърсите тука
                            Какво имаш впредвид под изненади? Аз изненади не виждам.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                              Бий мечетата по дупетата, бий, бий, бий!

Утепахме ги от бой
                              а така евалата !!

Коментар

На него не му трябва реформа ами подходящо болнично заведение.Нуждае се спешно .
                                В момента някой разпродава целенасочено и определено количество акции...на около 500 К по позиция ...
                                където има желаещи да купуват с вътрешни сделки се договаря ,където няма договорки продава на маркет...
                                заприличва ми на фонд.....
                                Не е препоръка...

Коментар

Working...
                                X