Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениецелта е да направим двойно дъно на 476 преди да тестваме отново 620 пункта при кака софка от където да се изстреляме към любимия софикс4000 на кирето
Коментар
-
Първоначално изпратено от daller Разгледай мнениеНе ми изглежда така положението. По-скоро някой се опитва да кешира, но при тънкия ни пазар се стига до спад, защото никой не крепи сериозно напоследък. Преди все се намираше някой да обира дребните бройки и да крепи, но напоследък явно трудно се намират финанси за целта. То кеширането по принцип е голям проблем при нас, но напоследък се налага да го правиш бройка по бройка за да успееш да излезеш от позиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеKakва е целта ?????fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениекаква чутура, бе, шефе???
проблема им бил в кутиите за пици:
Кутиите, в които се продава любимата на повечето американски пица, са изключително вредни за здравето.
Това установили щатски учени, според които в тези кутии се срещат силно токсични химикали от класа на перфлуорираните съединения, които, докосвайки се до храната, могат да причинят непоправими щети върху организма.
Най-податлив към вредното им влияние е мозъкът.
шефе, карай го по-спокойно към пациента
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеKakва е целта ????
Напоследък ми прави впечатление ,че някой умишлено сваля с дребни бройки част от акциите. Примерно днес с 30 бр на аукционна свалиха Атера повече от 1 % и от там Софикс отиде на загуба за 7-ми пореден път .
Преди обикновено го правиха обратно - с малки бройки по определени акции вдигаха индексите.
Каква е целта според вас на тези манипулации и кой ги прави ?
Коментар
-
Kakва е целта ????
Напоследък ми прави впечатление ,че някой умишлено сваля с дребни бройки част от акциите. Примерно днес с 30 бр на аукционна свалиха Атера повече от 1 % и от там Софикс отиде на загуба за 7-ми пореден път .
Преди обикновено го правиха обратно - с малки бройки по определени акции вдигаха индексите.
Каква е целта според вас на тези манипулации и кой ги прави ?
Коментар
-
Виждам, че имате много свободно време значи е дошъл моментът за анкета
Пазарен ветропоказател 2Q 2015Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеташе чакай батка . американската обърната чутура е много важна . тест и продължаваме . толкова ли не ги научи американските фигури наречени чутури .тя америка в момента само от това се издържа . бутай нагоре Ташееееееееее
проблема им бил в кутиите за пици:
Кутиите, в които се продава любимата на повечето американски пица, са изключително вредни за здравето.
Това установили щатски учени, според които в тези кутии се срещат силно токсични химикали от класа на перфлуорираните съединения, които, докосвайки се до храната, могат да причинят непоправими щети върху организма.
Най-податлив към вредното им влияние е мозъкът.
шефе, карай го по-спокойно към пациентаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеТова е тъжното. С парите за едно 5 годишно Ауди вдигаш главния индекс на държава от ЕС с 1.4 %. Чудя се дали всички вкупом се осъзнаваме колко сме жалки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеСлава Богу, че има и други начини за прехрана. По-добре да си завъртя капиталите с 20% печалба и да държа юздите в свои ръце, отколкото да чакам на 3-5% дивидентна доходност без гаранции за заложените ми капитали. Ала в крайна сметка всеки както може - затова успех и от мен
Коментар
Коментар