Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениее какво по-хубаво от това - КУПУВАЙЙЙЙ!!!
знаеш ли че две години близо си мечтая за сфарм около 3лв и бреф под 0,50Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениее какво по-хубаво от това - КУПУВАЙЙЙЙ!!!
знаеш ли че две години близо си мечтая за сфарм около 3лв и бреф под 0,50
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеОт 3 пълни години съм на БФБ и това се очертава първата ми, която ще е или на загуба, или на пренебрежимо малка печалба. Към момента съм на около -5% и не виждам кой от куците ми коне ще дръпне каруцата до края на годината
знаеш ли че две години близо си мечтая за сфарм около 3лв и бреф под 0,50Last edited by tony1975; 16.05.2015, 22:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеИ аз така бе Тони, но после какво? Знам колко малоумно ще прозвучи, но аз определени компании не продавам никога. Следя им само отчетите и ако са ОК ги държа. Ако цената е паднала - купувам, ако е висока, просто ги оставям. Защо го правя ли - нямам алтернатива на спестяванията си. Нали все някъде трябва да си държа стотинките. За навън ми се струва трудоемко и по-сложно, а за депозит или НИ не ми се и помисля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеОт 3 пълни години съм на БФБ и това се очертава първата ми, която ще е или на загуба, или на пренебрежимо малка печалба. Към момента съм на около -5% и не виждам кой от куците ми коне ще дръпне каруцата до края на годината
Всичко зависи от участниците на тази борса.. и от двете страни .. Но уви..Last edited by StraightForward; 16.05.2015, 22:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДайте да не бъркаме нещата! Аз не знам какво ще стане оттук нататък, а казвам от кое съм доволен до днес. Може много неща да станат, но може и да не станатЗа мен най - важното е в края на годината като тегля чертата да видя че всичко което съм правил е имало смисъл
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеаз на +50% ще съм много доволенПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДайте да не бъркаме нещата! Аз не знам какво ще стане оттук нататък, а казвам от кое съм доволен до днес. Може много неща да станат, но може и да не станатЗа мен най - важното е в края на годината като тегля чертата да видя че всичко което съм правил е имало смисъл
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеЗвучиш все по-малко убеден. Вече по думите ти са фифти, фифти. Да вземем да те привлечем в нашите редици за второто полувреме. Няма значение какво ще стане на БФБ, важното е накрая да си в печелившия отбор. Помисли си
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеСофикс, хубави компании си написал и хубави доходности правеха, но правеха. Седя си във форума, чета постове от по-опитни и можещи играчи как на БФБ са се правели и ще се правят 4-цифрени доходности и не мога да проумея как може толкова да се различавам от тях. За мен лично опитът ще се окаже най-големият враг на доста хора. А на визираните от теб компании им давам максимум х 2 от днешните нива, каквото и ще да се случи.
П.П. За да не бъда разбран погрешно - огромната част от активите ми са на БФБ, като част от тях са в гореизброените от теб компании.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеРавен, не съм съгласен с теб.
Защо гледаш само акции включени в Софикс? И защо гледаш десет годишен период?
Аз пък мога да ти кажа че съм много доволен от FZLES, MONBAT, HES, SFTRD , SFI и т.н. Вярно че много акции паднаха, но има и такива от които могат да се изкарат пари.
П.П. За да не бъда разбран погрешно - огромната част от активите ми са на БФБ, като част от тях са в гореизброените от теб компании.Last edited by 15%; 16.05.2015, 21:44.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар