Първоначално изпратено от StraightForward
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЩо не си садите доматите на село, а се занимавате с неща от които хал хабер си нямате
Ти от какво разбираш... ДОЛУ ИМА ФАКТИ, А ТАКИВА КАТО ТЕБ СА СЛЕПИ.. И ПОВЛИЧАТ И ДРУГИ.. СМЕШНО Е ДА СТЕ РЕАЛИСТИ В БЪЛГАРИЯ.. НЯМА КАК.
От къде да си имаме ние представа с нашето си западно образование, колко сте захлупени и явно смешни..???
ТАЗИ И ТЯ НИЩО НЕ РАЗБИРА НАЛИ, АМА ЖУРНАЛЯТА ПИШАТ И ТЕ КАТО ТЕБ ПРОСТОТИИ, МАНТАЛИТЕТ. От манталитета си няма как да ИЗБЯГАТЕ.
“В България се оказа, че надзорът не работи достатъчно добре. Случи се нещо, която не би трябвало да се случва, структуроопределяща банка колабира”. Това коментира зам.-председателят на Европейската комисия (ЕК) Кристалина Георгиева в предаването “Седмицата” по Дарик Радио."
ЯВЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА СПЕКУЛАНТИТЕ НА ТАКЪВ ПАЗАР, едва ли си от емитентите, щото те са много зле повечето, НЯКОИ КОРПОРАТИВЕН СТАНДАРТ ДА СИ ЧУВАЛ ДА СПАЗВАТ?????????????????????
КФН ДА НЕ СИ МИСЛИШ, ЧЕ ТИ Е НАДЗОР.. МАЛОУМНО Е ДА СИ МИСЛИШ, ЧЕ ОТ НЕЩО РАЗБИРАШ, КАКВОТО И ДА Е ТО... СЛЕД КАТО, ЯВНО НА ВСИЧКО ТОВА ВИКАШ, ХАЛ ХАБЕР..
за псувня си .. смешко ..Last edited by StraightForward; 16.05.2015, 23:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от StraightForward Разгледай мнениеПо добре, прекръстете темата на Великата Депресия на БФБ. От 17 години на съществуване.. само колко са нагоре.. Това не трябва да го има даже, а камо ли да бъде.!! ??
Коментар
-
Първоначално изпратено от StraightForward Разгледай мнениеПо добре, прекръстете темата на Великата Депресия на БФБ. От 17 години на съществуване.. само колко са нагоре.. Това не трябва да го има даже, а камо ли да бъде.!! ??
Е как да стане.. то тука само руски шпиони и боклуци, какви ЕС, какво евро и кога????
Щом такава БАНКА е такава боза, КАКВИ ЛИ СА ЕМИТЕНТИТЕ НА ТАЗИ "БОРСА", както я наричате?? : )
И дали тоя въпрос не си го задават евентуалните инвеститори в такива "емитенти"???Ако ги има въобще??? КОЙ И КАК ЩЕ ИМ ГАРАНТИРА, КАКВОТО И ДА Е В ТАКАВА СРЕДА???
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗа мен основното е забавление. Ако не ми е забавно, мога да измисля и други начини да изкарвам кинти. Към момента още не съм измислил нещо по-интересно.
вдъхновение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗа мен основното е забавление. Ако не ми е забавно, мога да измисля и други начини да изкарвам кинти. Към момента още не съм измислил нещо по-интересно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеВсички сме на борсата за да изкараме някой лев. Всеки се оправя и оцелява както може и намери за добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМечка, бик али бали.Борсата е като компютърна игра - може да играе от всеки отбор- ако е добър и от няколко едновременно, стига да не го приема на сериозно и да се забавлява
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕ да де, за това трябват и къси и дългите грешките стават и в двете посоки.
прав си за това което казваш...важното да приберем бройките на панчовците пък другия месец ще го мислим....дали да им ги върнем на 2.20 или ще чакаме още малко за пробив на 2.80
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениестига с тези къси...разбрахме че си песимист за тренда...но човешко е и да се бърка понякогате грешките стават и в двете посоки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЗнаех си аз, че си мечка - ментеБорсата е като компютърна игра - може да играе от всеки отбор- ако е добър и от няколко едновременно, стига да не го приема на сериозно и да се забавлява
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеот една порода сме
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениестига с тези къси...разбрахме че си песимист за тренда...но човешко е и да се бърка понякога
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИмамЩо да нямам. Просто ако имах и къси щях да съм по-щастлив
Коментар
Коментар