If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не знам за вас....аз си напазарувах малко Химчета на 1.60....оставих си и мегдан ако тръгнат надолу да допълня.....пък да видим....времето ще покаже дали е бил подходящ момент за покупки
и наздраве че с една ракийка се целуваме тук от няколко часа
От 2-3 месеца, всяка седмица имам по 2-3 покупки на 3 компании /които смятам, че имат потенциал/, но за по около само 500 лв., че не знам докъде ще ги докарат цените. Страх ме е да не свършат парите преди дъното
знаеш ли че две години близо си мечтая за сфарм около 3лв и бреф под 0,50
От 2-3 месеца, всяка седмица имам по 2-3 покупки на 3 компании /които смятам, че имат потенциал/, но за по около само 500 лв., че не знам докъде ще ги докарат цените. Страх ме е да не свършат парите преди дъното
От 3 пълни години съм на БФБ и това се очертава първата ми, която ще е или на загуба, или на пренебрежимо малка печалба. Към момента съм на около -5% и не виждам кой от куците ми коне ще дръпне каруцата до края на годината
е какво по-хубаво от това - КУПУВАЙЙЙЙ!!!
знаеш ли че две години близо си мечтая за сфарм около 3лв и бреф под 0,50
И аз така бе Тони, но после какво? Знам колко малоумно ще прозвучи, но аз определени компании не продавам никога. Следя им само отчетите и ако са ОК ги държа. Ако цената е паднала - купувам, ако е висока, просто ги оставям. Защо го правя ли - нямам алтернатива на спестяванията си. Нали все някъде трябва да си държа стотинките. За навън ми се струва трудоемко и по-сложно, а за депозит или НИ не ми се и помисля.
От 3 пълни години съм на БФБ и това се очертава първата ми, която ще е или на загуба, или на пренебрежимо малка печалба. Към момента съм на около -5% и не виждам кой от куците ми коне ще дръпне каруцата до края на годината
По принцип, по подразбиране, акциите като активи за инвестиции са с нарастващи цени.Зад това стоят очаквания, надежди и като цяло развитието, но това на ефективен капиталов пазар. Тук не е такъв.. а докато стане.. може да минат, като нищо .. още 10 години ..
Всичко зависи от участниците на тази борса.. и от двете страни .. Но уви..
Дайте да не бъркаме нещата! Аз не знам какво ще стане оттук нататък, а казвам от кое съм доволен до днес. Може много неща да станат, но може и да не станат За мен най - важното е в края на годината като тегля чертата да видя че всичко което съм правил е имало смисъл
И аз така бе Тони, но после какво? Знам колко малоумно ще прозвучи, но аз определени компании не продавам никога. Следя им само отчетите и ако са ОК ги държа. Ако цената е паднала - купувам, ако е висока, просто ги оставям. Защо го правя ли - нямам алтернатива на спестяванията си. Нали все някъде трябва да си държа стотинките. За навън ми се струва трудоемко и по-сложно, а за депозит или НИ не ми се и помисля.
Коментар