Първоначално изпратено от 2012
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеСлед като няма широк етф - не си заслужава упражнението.
От хартиите това де най много плаче за шортене - или мажо си ги търгува и подпира, или са толкова неликвидни че не може прилична сума да сложиш, т.е. нищо пазарно няма та да си създава човек главоболия дори и да е прав.пусна за 5-6% от гаранцията ми по късата и айде да ги видим ще могат ли да го напомпат толкова че да ме накарат да закриват на загуба
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеИ даже пуска коментари във форума за да подсилва паниката
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеСлед като няма широк етф - не си заслужава упражнението.
От хартиите това де най много плаче за шортене - или мажо си ги търгува и подпира, или са толкова неликвидни че не може прилична сума да сложиш, т.е. нищо пазарно няма та да си създава човек главоболия дори и да е прав.
Коментар
� -
От хартиите това де най много плаче за шортене - или мажо си ги търгува и подпира, или са толкова неликвидни че не може прилична сума да сложиш, т.е. нищо пазарно няма та да си създава човек главоболия дори и да е прав.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениене бих залагал на товаДнес даже мислех да пускам къси но се оказа че посредника ми не ги предлага, пък не ми се мести
Коментар
� -
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениее как кой компютъра зарежда участниците със акции на промоция по нивата и си ги прибира след това по дъната.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТо е редно да се чудиш кой продава такива пакети на това "ниско" ниво. Това кой купува - винаги има заблудени оптимисти - както се вижда и от този форум
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениене е необходимо да се местиш
отиваш при друг ИП и си сключваш договор ................ само не трябва да сключваш сделки със себе си от двамата ИП
едва ли мислиш сериозно за къси, но важното за теб е да дразниш оптимиститеза късите само си приказва
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДнес даже мислех да пускам къси но се оказа че посредника ми не ги предлага, пък не ми се мести
отиваш при друг ИП и си сключваш договор ................ само не трябва да сключваш сделки със себе си от двамата ИП
едва ли мислиш сериозно за къси, но важното за теб е да дразниш оптимистите
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТо е редно да се чудиш кой продава такива пакети на това "ниско" ниво. Това кой купува - винаги има заблудени оптимисти - както се вижда и от този форум
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТо е редно да се чудиш кой продава такива пакети на това "ниско" ниво. Това кой купува - винаги има заблудени оптимисти - както се вижда и от този форумLast edited by polax; 15.05.2015, 21:50.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеСлед бързото минаване на такива пакети как да не сме оптимистиИ аз мисля че следващите седмици ще са доста интересни
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМечетата ще си хапят дупетата в най - скоро времеИ аз мисля че следващите седмици ще са доста интересни
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМечетата ще си хапят дупетата в най - скоро времеДнес даже мислех да пускам къси но се оказа че посредника ми не ги предлага, пък не ми се мести
Коментар
�
Коментар