IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
    И аз я чакам с нетърпение.Да видим до колко ще слезе Хима.
    Дай прогноза!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      С нетърпение чакам утрешната сесия.
      И аз я чакам с нетърпение.Да видим до колко ще слезе Хима.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Софикс и до 300 да падне не ми дреме.Важното е моите акции да не падат
        Това е истината.Паднал някакъв си Софикс ами какво от това ако твоите инвестиции не са.Да му мислят другите.Такава е играта.

Коментар

• С нетърпение чакам утрешната сесия.

Коментар

• Абе за едни едното е минно поле а за други другото е съкровище и т в един и същи момент.Важното е твоите акции да растат.Или поне да не падат ако пада "пазара"
            Life won't wait for you.

Коментар

• Софикс под 300 си е съкровище. Софикс над 500 е минно поле.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                Софикс и до 300 да падне не ми дреме.Важното е моите акции да не падат
                Аз Софикс и под 300 съм го виждал, но не съм се плашил, а съм се възползвал. Много пъти съм казвал, че и 100 да стане не ми пука.

Коментар

• Софикс и до 300 да падне не ми дреме.Важното е моите акции да не падат
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                    Едни правят пари, а други си държат ''сапа''
                    Ами който има нещо за държане ще държи а който няма ще гледа виновно в ъгъла .

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                      от утре таше те почвам . ти си мислиш тука шега работа мене ще ме плашиш с инвестиции някой друг път . твойте пориви тука от няколко години ги знаем
                      Ок действай!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                        а така евалата !!
                        Едни правят пари, а други си държат ''сапа''

Коментар

• от утре таше те почвам . ти си мислиш тука шега работа мене ще ме плашиш с инвестиции някой друг път . твойте пориви тука от няколко години ги знаем

Коментар

• Това ниво 480 много ключово стана.Падне ли защитата и пързул на 450.Пък там едни приятни цени ще има мяма да е за вярване.

Коментар

• Най-жалкото нещо е да видиш големи мъже играещи на борсата когато са паднали инвестициите им да се държат като деца загубили на "Не се сърди човече".

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                                има има как таше . 2007 имаше фуканяци като тебе отдавна ги няма
                                Там е работата че аз не съм фукняк а реалист.Просто нямаш тия възможности че точно ти да прибереш паричките.

Коментар

Working...
                                X