If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
остави безработицата не е за това . утре ще ти кажат бвп на булгаристан е нараснал 10 пъти и оно ще пада . гледай къде е урана. иначе американските моше брокерчета са заложили натискане на хакцийките ВЪПРЕКИ ръста на софка . наблюдавайте много добре думата ВЪПРЕКИ
сега ташето като се събуди и ще си глътне бастуня или сапа си
Не разбрах само какво толкова те впечатли днешната сесия.Умряла работа.Апропо ако ти трябва сап мога да ти услужа .
Таше в америка е вече късно . Софка ръсте и няма току така да спре . Няма да ти издържат нервите и ще трябва да пийнеш малко американски таблетки . Лягай да спиш че после става лошо. Мухахааааааааааааааа. Ако ти свършат памперсите пиши ми . Щи пратя
ДЪРЖАВНА ПСИХИАТРИЧНА БОЛНИЦА
Новините показват, че е ИМАЛО храна. Което и си беше така през последните 2-3 години. И което от фиаското на КТБ вече не е факт. Независимо от новините.
Гетоф, много добре знаеш, че тия 20% нито са гарантирани нито са сигурни. И там може да си на минус.
не, не е вярно ........................ гетов не може да загуби в бизнесчесто което си въобразява, че върти...
гетов може да губи само на БФБ където според теорията му нищо не зависи от него ............... все едно някой друг му е наредил в кои компании да "инвестира"
Слава Богу, че има и други начини за прехрана. По-добре да си завъртя капиталите с 20% печалба и да държа юздите в свои ръце, отколкото да чакам на 3-5% дивидентна доходност без гаранции за заложените ми капитали. Ала в крайна сметка всеки както може - затова успех и от мен
Гетоф, много добре знаеш, че тия 20% нито са гарантирани нито са сигурни. И там може да си на минус.
Слава Богу, че има и други начини за прехрана. По-добре да си завъртя капиталите с 20% печалба и да държа юздите в свои ръце, отколкото да чакам на 3-5% дивидентна доходност без гаранции за заложените ми капитали. Ала в крайна сметка всеки както може - затова успех и от мен
а какви оди за възхвала на БФБ пишеше през 2008 година ........... е-хееееее
Това е тъжното. С парите за едно 5 годишно Ауди вдигаш главния индекс на държава от ЕС с 1.4 %. Чудя се дали всички вкупом се осъзнаваме колко сме жалки.
Тцъ и 45 лева вършат работа като купиш от аска на Неохим.
Това е тъжното. С парите за едно 5 годишно Ауди вдигаш главния индекс на държава от ЕС с 1.4 %. Чудя се дали всички вкупом се осъзнаваме колко сме жалки.
Също така се храним и от дивиденти, защото имаме акции. А тези които нямат, ще се хранят от празни надежди.
Успешен ден!
остави безработицата не е за това . утре ще ти кажат бвп на булгаристан е нараснал 10 пъти и оно ще пада . гледай къде е урана. иначе американските моше брокерчета са заложили натискане на хакцийките ВЪПРЕКИ ръста на софка . наблюдавайте много добре думата ВЪПРЕКИ
сега ташето като се събуди и ще си глътне бастуня или сапа си
Безработицата в България през април намалява спрямо март с 0,3 процентни пункта до 10,7%. В сравнение със същия месец на 2014 година показателят е по-нисък с 1,1 процентни пункта, показват данните на Агенцията по заетостта.
Коментар