IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
    Истинските играчи не се циганят за комисионни, а дори от благородство предпочитат да си платят по реда на посредника за сделките си - така, че утре може да се преброят мушмуроците, дето се тарикатят за 30 лв. комисионни :-)

Ще се окаже, че това е поредната жалка инциатива на посредниците. Толкова ли няма какво да измислят
    за мен е добра идея при липса на изобщо търгуващи....
    При 2К опрощението е не 2 лв а при мен е 8 лв. на .... 15 по 8 лв е 120 лв ,това е обяснението на брокера а че Атила пак реве начужд гръб е мнооого стар номер.....

Коментар

• Най-добре е пълна блокада на тази измислена инициатива!
      Bulls on BSE

Коментар

• Лично аз имам да правя сделки, но нито една няма да направя утре
        Bulls on BSE

Коментар

• Истинските играчи не се циганят за комисионни, а дори от благородство предпочитат да си платят по реда на посредника за сделките си - така, че утре може да се преброят мушмуроците, дето се тарикатят за 30 лв. комисионни :-)

Ще се окаже, че това е поредната жалка инциатива на посредниците. Толкова ли няма какво да измислят
          Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
            15 селки по 2 лева са 30 лева спестени!!!

Но с МУНЧО в дебат няма да влизам...
            Я пак го сметни...... при 0,4 ....

Коментар

30 лева са си един ден на ол инклузива с кренвиршите и макароните на МУРЕТУ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                Аз никога не съм се имал за голям играч.....и затова съм оцелял на БФБ.....с малко но постоянно....
                А идеята е много добра и докато такива като теб отричат всяко положително нещо което се прави на БФБ ,как искаш нещо да се промени.......
                Става въпрос за 30К и за 120 лв спестени комисионни...

Коментар

Аз никога не съм се имал за голям играч.....и затова съм оцелял на БФБ.....с малко но постоянно....
                  А идеята е много добра и докато такива като теб отричат всяко положително нещо което се прави на БФБ ,как искаш нещо да се промени.......
                  Как си оцелял? С една прогноза за ръст и една прогноза за спад за същия времеви диапазон, колкото да чешеш езика във форума.След това купуваш Петрол и Гагарин на стойност десет щайги домати и "присъстваш" на пазара под формата на скимтящ форумен израстък половин век.

Коментар

Хахахахахахахахахх

Ебати големите играчи! До 15 сделки се покриват! И то до 2000 лв на сделка!

ти, ако си с подобни параметри за голям играч ли се имаш?! Хахахха

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                      И какво сега, ще се стискате днес, че утре да търгувате на промоцията, а
                      Явно "Големите играчи" това са намислили...

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                        И какво сега, ще се стискате днес, че утре да търгувате на промоцията, а
                        Хаха, за да може със спестените пари от комисионни да пиеш по бира

Абе верно големи смешници.
                        Bulls on BSE

Коментар

• И какво сега, ще се стискате днес, че утре да търгувате на промоцията, а

Коментар

Надявам се утре ,да има сделки и то доста...

Големите играчи утре ще направят размествания на портфейли с най малко разходи....
                            Хахахахахахахахахх

Ебати големите играчи! До 15 сделки се покриват! И то до 2000 лв на сделка!

ти, ако си с подобни параметри за голям играч ли се имаш?! Хахахха

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
                              Каква сопа бе брат :-)

Поздрави от слънчева и спокойна Гърция

Направо не завиждам на никой който ходи и се поти по Софето

да не говорим за тези с потните задници зад мониторите на БФБ гледащи как на всеки 15 мин става сделка за по 200 лв.

Ще видите и утре, че няма да има по-голям оборот.

БФБ така се е маргинализирала, че нито да се купува, нито да се продава - пълен шит

Едни акции са много скъпи, други много евтини и цените им се натискат да са такива, и никой не знае до кога ще прдължи така

Затова бегайте докато е време, щотото и времето е пари
                              Надявам се утре ,да има сделки и то доста...

Големите играчи утре ще направят размествания на портфейли с най малко разходи....

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                                Добро утро!

Ще играе ли сопата днес?
                                Каква сопа бе брат :-)

Поздрави от слънчева и спокойна Гърция

Направо не завиждам на никой който ходи и се поти по Софето

да не говорим за тези с потните задници зад мониторите на БФБ гледащи как на всеки 15 мин става сделка за по 200 лв.

Ще видите и утре, че няма да има по-голям оборот.

БФБ така се е маргинализирала, че нито да се купува, нито да се продава - пълен шит

Едни акции са много скъпи, други много евтини и цените им се натискат да са такива, и никой не знае до кога ще прдължи така

Затова бегайте докато е време, щотото и времето е пари
                                Bulls on BSE

Коментар

Working...
                                X