If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Самият факт, че в ден като днешния в последните 10 теми на форума има само една за компания на БФБ (брефчето и то само щото Киро я поде), а основната коментирана тема е войната в Украйна, е повече от показателен и за нивото на форума, и за нивото на борсата.
Груйче,
днес Бичетата мълчат, защото си ближат раните,
а Мечетата мълчат, защото им е малко мъчно за Бичетата и не искат да ги ядосват...
Кирето, дето от 2-3 месеца призоваваше Бога на Мечките, даже и той се смълча...
Самият факт, че в ден като днешния в последните 10 теми на форума има само една за компания на БФБ (брефчето и то само щото Киро я поде), а основната коментирана тема е войната в Украйна, е повече от показателен и за нивото на форума, и за нивото на борсата. Ма тук е така - едни чакат на слушалката, други се водят от тях за носа, а трети считат за луди, щото, как беше, "не можеш свестен човек събуди"...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
засега си е една корекция, за по нататък ще видим
за да стане като 2008 трябва черен лебед
нека не се лъжем излишно - и тук имаме дивашки балони, като например Балонерко, както и почти всички тех компании. Да не говорим за старопланинските дирижабли или за манипулираните изцяло от честния частник от беуграду. Добавяш измислен холдинг като евронещо си и т.н. и разбираш, че Софикс е толкова непредставителен, че няма накъде. Ше има яка диференциация и много балони ще гърмят, но, както казват брокитата, качественото ново строителство на комуникативно място ще запази цени или ще слезе малко, за сметка на копторите и вскякавите хай балони
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
На мен ми стана криво.... Един Син карс ме крепи, но до кога ли?
Въпросът е някой голям ли закрива или много заювци/по Импа/ се надпреварват?
Питай Батя, той ще ти каже, а може и аз - тези, дето оцеляха 2008 (единици) и имат по-големи портфейли от 50К (смешни портфейли, но за лафа), днес разпродават това, което не успяха да шитнат в уговорени сделки с мажовците в септември. Те увличат дребосъка (заювците) и става това, което става. Не за пръв път, няма да е и за последен
На мен ми стана криво.... Един Син карс ме крепи, но до кога ли?
Въпросът е някой голям ли закрива или много заювци/по Импа/ се надпреварват?
Е на никой не му е кеф да гледа как губи пари, но такава е играта и ще играем . Според мен просто се струпаха много на брой кофти фактори наведнъж на БФБ. Мисля, че много предпазливо продават и малки, и големи. Все още не виждам паника.
Коментар