IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение

Това е урок за стотината оцелели от онази епоха. За другите са легендарни истории не минали през личния опит. За съжаление има голяма разлика между знание и осъзнаване. Но един ден и тези мохикани преживяли 2007 г. ще бъдат отсяти по биологични причини. Живот.
    Надявам се биологичните причини да ме отсеят поне след 30 години

Вярно, че стаж от над 15 години на БФБ скъсява очакванията за преживяемост, но все пак...

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

И аз търгувам от 2007, ника ми е от 12-та, а пиша от 20-та, сигурен съм, че има хора, които търгуват от ония времена и никога не са писали
      +1

Коментар

• Седмица напред: Акциите могат за кратко да отскочат; Разпродажбата на петрол може да се удължи; Биткойн до $10 000

След като S&P 500 и Dow Jones завършиха най-лошата си седмица от 2020 г. в петък, пазарите може да бъдат подготвени за корективно рали, когато търговията се отвори отново във вторник след празника на 10 юни. Въпреки че разказът е изпълнен с мрачност и обреченост, а дългосрочните очаквания на инвеститорите изглеждат изключително негативни, акциите не падат по права линия. Следователно, ние очакваме краткосрочно възстановяване в рамките на дългосрочния низходящ тренд.

Коментар

• През 2008 българското участие на фона на външните капитали беше твърде малко и това доведе до голямото изтърсване. Сега положението е коренно различно, освен това борсата се изчисти от много кекави компании. В момента има редица акции които ще просперират заради кризата с една дума, колкото по зле толкова по добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

То и аз търгувам от 2004 никами е от 2008 но започнах да пиша може би 2018 две години след като се пенсионирах...

И аз търгувам от 2007, ника ми е от 12-та, а пиша от 20-та, сигурен съм, че има хора, които търгуват от ония времена и никога не са писали

Коментар

Това е урок за стотината оцелели от онази епоха. За другите са легендарни истории не минали през личния опит. За съжаление има голяма разлика между знание и осъзнаване. Но един ден и тези мохикани преживяли 2007 г. ще бъдат отсяти по биологични причини. Живот.
              .... моята прогноза е че някои от тях- най големите не са си научили урока и ще фалират следващите 20 г... имаха сериозни проблеми 2020г... справка хим.... 2022 справка син карс...хората не можеш да ги промениш ако те не го искат и нямат себеосъзнаване за това

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Козе, на теб ника ти е от 2011, та не се прави на интересен
                То и аз търгувам от 2004 никами е от 2008 но започнах да пиша може би 2018 две години след като се пенсионирах...
                Last edited by Scottie Pippen; 19.06.2022, 10:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Смених го, защото си забравих паролата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Малко останахме оттогава.

Коментар

Малко останахме оттогава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Designer Разгледай мнение

Тогава беше тотален погром... И вече този урок ни тежи като воденичен камък на шията!

Коментар

• Първоначално изпратено от mag-inv Разгледай мнение

2007/2008 се поизложих... продадох навреме, обаче като се видях с много кеш, не можах да устискам, и пак си напазарувах... и после - по пързалката... ..
                          Тогава беше тотален погром... И вече този урок ни тежи като воденичен камък на шията!

Коментар

• Повишаването на лихвите на Фед отприщи изключителна волатилност, докато акциите се движат по влакче!

Коментар

• Сутринта ШИТкойна е крашнал под 20К
                              Цар Фундамент забавя, но не забравя

Коментар

• В.ПАНЕВ
                                Новината на седмицата е, че гиганта Бритиш Петролеум купува над 40% от проекта за изграждане на 26 гигавата соларен и вятърен парк плюс инвестиции в зелен водород, за над 30 млрд. долара в Западна Австралия. Проектът е върху терен от 6500 кв. км. (представете си Пловдивска област и отгоре) на мястото на мина за желязна руда (на снимката).

Българската връзка е, че в него участва Димитър Енчев през базираната в София компания Постскриптум. А това е пример за бъдещото преобразуване на замърсени минни райони в България. Съседите ни (Гърция, Македония) вече го правят успешно на състезателен принцип с ниска себестойност на цената на енергията.

https://finance.yahoo.com/…/bp-purchases-40-stake-green…

Коментар

Working...
                                X