Първоначално изпратено от TheSkorpion
Разгледай мнение
Честита ни годишнина!
Онзи август беше едно златно за мен време, което моя милост не успя да оцени адекватно и пропиля ....(в емоционален аспект, а хартиите бяха отигравани без никакви съмнения, без никакво губене на време за тълкувания и дори почти машинно, при тях бяхме като на автопилот) ..Позволих си да добавя и скромното ми виждане по споменатите по-горе точки:
1.То това не е истиснки мечи пазар,

2. Шансовете не са ни отказвани, но и не са уточнени някак във времето. От 2007 имаме шансовете...Имаме шанс и да хванем от тотото. Има късметлии, които хващат често

3. Винаги е имало свободен кеш. При мен поне

4. Да, още като започна да слиза, с дядо Коледа(y) започнахме шегите. че е добре луканките да изсъхнат до димитровден - писахме и че най-вероятното дъно отива на 560. Монти например даваше много по-ниски числа, та му направихме забележка да не се престарава

5. Спекулантите правят тук там по някой изблик но не увличат пазара. Например една сирма -наиграха се там и не им стигнаха силите за повече, та ...кротнаха., Дано усетим че ги има и на други места!
На Раздвижване се надяваме в края на август, поне като ликвидност. Разбира се, ако има циганско лято - дядо Коледа(y) пак може да е актуален

- да не се тълкува като препоръка
Коментар