Първоначално изпратено от Zdravko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
колко от дребните взимат 5 бонбона???
на приказки във форума почти всички казват "5-10 хил. взимам от дивиденти", но на практика знам, че сумата я завишават между 5 и 10 пъти
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Хихихи !! Много забавен цирк!!
Иска да спести 76 стинки а комисионната му е минимум 2 лева
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНачи днес пазара направи ме кефи .... сделки за 70-80-90 лева...... Гоуеми сме ей......!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНачи днес пазара направи ме кефи .... сделки за 70-80-90 лева...... Гоуеми сме ей......
сделки за последния 1 час
не е зле ...... все пак се правят сделки все още ......... има някаква надежда...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеТонка, с 5 бона дивидент нищо не можеш да раздрусаш.
на приказки във форума почти всички казват "5-10 хил. взимам от дивиденти", но на практика знам, че сумата я завишават между 5 и 10 пъти
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
България пада на 59-то място от 50-то през предходната година за правене на бизнес, според индекса Doing business на Световната банка.https://countryeconomy.com/business/doing-business/bulgaria
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Те вече са се включвали в друсането...ама от страната на булкатаХихихихи !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеТонка, с 5 бона дивидент нищо не можеш да раздрусаш. За яко друсане трябват милиони. Лошото е че тези дето имат такива пари (чужди инвеститори и фондове) явно не искат да се включат в друсането
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеТонка, с 5 бона дивидент нищо не можеш да раздрусаш. За яко друсане трябват милиони. Лошото е че тези дето имат такива пари (чужди инвеститори и фондове) явно не искат да се включат в друсането
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеОт кога в тоя форум взехте да вярвате на графиките? Тук нали всички гледате фундаментаСега остана да оправим и графиките
Коментар
Коментар