Внимание, много опасен измамник Сorrectively нещо си, никакви конкретни съвети не дава, само мами хората, че разбира нещо
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение
Скочих, миналия месец, на 90% кеш
След коледните примоции... какво следва по шанците не знам, но си е зимен сезон. Световната купа по ски, алпийски дициплини
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
А така мечо,скачай в урвата .......да видим колко си смел като орел.
След коледните примоции... какво следва по шанците не знам, но си е зимен сезон. Световната купа по ски, алпийски дициплини
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение
Бе то предстои ама отгоре надолу. Съревнование по бързо спускане по шанцата
Бързо спускане с шейни, найлони, снегоходки и кой какво има под ръка, крак и други части на тялото
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеБруталното рали тепърва предстои!
Бързо спускане с шейни, найлони, снегоходки и кой какво има под ръка, крак и други части на тялото
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСпад на преките чуждестранни инвестиции през септември с 91,7 млн. евро
http://bnr.bg/post/101194262/ponijen...gy5TCtIq0ImJ28
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maslarov Разгледай мнениеСпоред мен не е проблем да се "кълват" акции за малки суми, но 2-те комисионни да са за сметка на кълвача.
Просто трябва според мен, да няма минимална цена на комисионната, а всичко да си е процент от сделката.
Така е най-правилно и за двете страни, но пък брокерите са нещастни
така със сигурност ще се вдигне ликвидността.
Пример е "денят за акции"Last edited by Bivol; 21.11.2019, 18:42.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеНе знам дали съществува платформа, която да ти дава подобна информация, поне към момента. Но не смятам, че е чак такъв проблем ако вляза с 2-3-5 лв отгоре при покупка. Щом съм решил да влизам - влизам. Повече се дразня когато продавам и някой почне да ми кълве по 5-10 броя от акция която струва жълти стотинки. Направо побеснявам
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tatoo Разгледай мнение
Да и аз това го виждам, но примерно ако пише
Брой 3
Обем 1000
Цена 1.875
Може ако искам да взема 200 акции да мина с 3 сделка (ако тези 1000 са наредени - 20;100;880).Нали се минава по ред на подадената заявката, а не по първата възможност за една сделка на цяло. Може ли от някъде да видя как са фрагментирани тези 1000 акции на тази цена или нямам този лукс.
Коментар
-
Не знам дали съществува платформа, която да ти дава подобна информация, поне към момента. Но не смятам, че е чак такъв проблем ако вляза с 2-3-5 лв отгоре при покупка. Щом съм решил да влизам - влизам. Повече се дразня когато продавам и някой почне да ми кълве по 5-10 броя от акция която струва жълти стотинки. Направо побеснявамVanitas vanitatum...
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
В Елана пише броят и общият обем на поставените поръчки за дадена цена.
Примерно в момента за Адванс Терафонд купува:
Брой 2
Обем 887
Цена 1.845
Продава:
Брой 1
Обем 1000
Цена 1.875
Т.е. ако искаш да си напазариш 1000 акции на Адванс на цена 1.875 ще минеш със 1 сделка.
Да и аз това го виждам, но примерно ако пише
Брой 3
Обем 1000
Цена 1.875
Може ако искам да взема 200 акции да мина с 3 сделка (ако тези 1000 са наредени - 20;100;880).Нали се минава по ред на подадената заявката, а не по първата възможност за една сделка на цяло. Може ли от някъде да видя как са фрагментирани тези 1000 акции на тази цена или нямам този лукс.Last edited by tatoo; 21.11.2019, 16:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tatoo Разгледай мнениеЗдравейте,
искам да задам един въпорс, незнам дали тук е мястото, но..
Като обикновен инвеститор, чрез посредник, има ли възможност и ако ДА от къде мога да видя как са дефрагментирани насрещните позиции. В смисъл ако искам да купя 100 броя как да разбера дали насреща не продават 5+10+50+135+.......... и да се наложи да направя 4 трансакции. В момента в платформата и в infostock виждам общия брой акции и в най-добрия случай на колко заявки/човека са разбити. Има ли как да видя по-подробна информация срещу всяка поръчка колко броя стоят по ред.
Благодаря Ви
Примерно в момента за Адванс Терафонд купува:
Брой 2
Обем 887
Цена 1.845
Продава:
Брой 1
Обем 1000
Цена 1.875
Т.е. ако искаш да си напазариш 1000 акции на Адванс на цена 1.875 ще минеш със 1 сделка.
- 1 like
Коментар
-
Здравейте,
искам да задам един въпорс, незнам дали тук е мястото, но..
Като обикновен инвеститор, чрез посредник, има ли възможност и ако ДА от къде мога да видя как са дефрагментирани насрещните позиции. В смисъл ако искам да купя 100 броя как да разбера дали насреща не продават 5+10+50+135+.......... и да се наложи да направя 4 трансакции. В момента в платформата и в infostock виждам общия брой акции и в най-добрия случай на колко заявки/човека са разбити. Има ли как да видя по-подробна информация срещу всяка поръчка колко броя стоят по ред.
Благодаря Ви
Коментар
Коментар