IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Внимание, много опасен измамник Сorrectively нещо си, никакви конкретни съвети не дава, само мами хората, че разбира нещо

Коментар

• Викате Алианц сипват навред?
      Някой следи ли, много ли имат още?
      То на тия нива не е като Софикс 1900, каква са я намислили?!?!
      Last edited by tony1975; 21.11.2019, 21:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение

Скочих, миналия месец, на 90% кеш
        След коледните примоции... какво следва по шанците не знам, но си е зимен сезон. Световната купа по ски, алпийски дициплини
        По Коледа и Нова година традиционно стават чудеса по цялото Земно кълбе.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

А така мечо,скачай в урвата .......да видим колко си смел като орел.
          Скочих, миналия месец, на 90% кеш
          След коледните примоции... какво следва по шанците не знам, но си е зимен сезон. Световната купа по ски, алпийски дициплини

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение

Бе то предстои ама отгоре надолу. Съревнование по бързо спускане по шанцата
            Бързо спускане с шейни, найлони, снегоходки и кой какво има под ръка, крак и други части на тялото
            А така мечо,скачай в урвата .......да видим колко си смел като орел.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
              Бруталното рали тепърва предстои!
              Бе то предстои ама отгоре надолу. Съревнование по бързо спускане по шанцата
              Бързо спускане с шейни, найлони, снегоходки и кой какво има под ръка, крак и други части на тялото

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                Спад на преките чуждестранни инвестиции през септември с 91,7 млн. евро

http://bnr.bg/post/101194262/ponijen...gy5TCtIq0ImJ28
                Върви къмто зануляване, ноооо ... по-важни са черешите!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Maslarov Разгледай мнение
                  Според мен не е проблем да се "кълват" акции за малки суми, но 2-те комисионни да са за сметка на кълвача.
                  Това не е справедливо.
                  Просто трябва според мен, да няма минимална цена на комисионната, а всичко да си е процент от сделката.
                  Така е най-правилно и за двете страни, но пък брокерите са нещастни
                  така със сигурност ще се вдигне ликвидността.
                  Пример е "денят за акции"
                  Last edited by Bivol; 21.11.2019, 18:42.

Коментар

• Според мен не е проблем да се "кълват" акции за малки суми, но 2-те комисионни да са за сметка на кълвача.

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
                      Не знам дали съществува платформа, която да ти дава подобна информация, поне към момента. Но не смятам, че е чак такъв проблем ако вляза с 2-3-5 лв отгоре при покупка. Щом съм решил да влизам - влизам. Повече се дразня когато продавам и някой почне да ми кълве по 5-10 броя от акция която струва жълти стотинки. Направо побеснявам
                      Ами то на нашия мишкарски пазар и мишоци има много ! Според мен трябва да има някакъв минимум на сделка като оборот, да кажем 100лв., за да се прекратят такива сделки за по една две акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от tatoo Разгледай мнение

Да и аз това го виждам, но примерно ако пише

Брой 3
                        Обем 1000
                        Цена 1.875

Може ако искам да взема 200 акции да мина с 3 сделка (ако тези 1000 са наредени - 20;100;880).Нали се минава по ред на подадената заявката, а не по първата възможност за една сделка на цяло. Може ли от някъде да видя как са фрагментирани тези 1000 акции на тази цена или нямам този лукс.
                        Поне в Елана го няма този лукс.

Коментар

• Не знам дали съществува платформа, която да ти дава подобна информация, поне към момента. Но не смятам, че е чак такъв проблем ако вляза с 2-3-5 лв отгоре при покупка. Щом съм решил да влизам - влизам. Повече се дразня когато продавам и някой почне да ми кълве по 5-10 броя от акция която струва жълти стотинки. Направо побеснявам
                          Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение

В Елана пише броят и общият обем на поставените поръчки за дадена цена.

Примерно в момента за Адванс Терафонд купува:

Брой 2
                            Обем 887
                            Цена 1.845

Продава:

Брой 1
                            Обем 1000
                            Цена 1.875

Т.е. ако искаш да си напазариш 1000 акции на Адванс на цена 1.875 ще минеш със 1 сделка.

Да и аз това го виждам, но примерно ако пише

Брой 3
                            Обем 1000
                            Цена 1.875

Може ако искам да взема 200 акции да мина с 3 сделка (ако тези 1000 са наредени - 20;100;880).Нали се минава по ред на подадената заявката, а не по първата възможност за една сделка на цяло. Може ли от някъде да видя как са фрагментирани тези 1000 акции на тази цена или нямам този лукс.
                            Last edited by tatoo; 21.11.2019, 16:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от tatoo Разгледай мнение
                              Здравейте,
                              искам да задам един въпорс, незнам дали тук е мястото, но..
                              Като обикновен инвеститор, чрез посредник, има ли възможност и ако ДА от къде мога да видя как са дефрагментирани насрещните позиции. В смисъл ако искам да купя 100 броя как да разбера дали насреща не продават 5+10+50+135+.......... и да се наложи да направя 4 трансакции. В момента в платформата и в infostock виждам общия брой акции и в най-добрия случай на колко заявки/човека са разбити. Има ли как да видя по-подробна информация срещу всяка поръчка колко броя стоят по ред.
                              Благодаря Ви
                              В Елана пише броят и общият обем на поставените поръчки за дадена цена.

Примерно в момента за Адванс Терафонд купува:

Брой 2
                              Обем 887
                              Цена 1.845

Продава:

Брой 1
                              Обем 1000
                              Цена 1.875

Т.е. ако искаш да си напазариш 1000 акции на Адванс на цена 1.875 ще минеш със 1 сделка.

Коментар

• Здравейте,
                                искам да задам един въпорс, незнам дали тук е мястото, но..
                                Като обикновен инвеститор, чрез посредник, има ли възможност и ако ДА от къде мога да видя как са дефрагментирани насрещните позиции. В смисъл ако искам да купя 100 броя как да разбера дали насреща не продават 5+10+50+135+.......... и да се наложи да направя 4 трансакции. В момента в платформата и в infostock виждам общия брой акции и в най-добрия случай на колко заявки/човека са разбити. Има ли как да видя по-подробна информация срещу всяка поръчка колко броя стоят по ред.
                                Благодаря Ви

Коментар

Working...
                                X