Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
После си направих труда да направя нещо подобно, но за година, и ги подредих. Резултатът е интересен. Ниската ликвидност = спад, но след нея винаги идва ръст, а вече няма накъде да падаме, и ликвидността няма накъде повече да пада.
Коментар
-
Докато угоеният тъпир Боко тиквата "громеше комунистите", БСП-ту и Корнела, докато опрощаваше дългове на мюфтийства, подаряваше тецове на Доган и се занимаваше с имотните далавери на номенклатурчиците от герп, докато оправяше и Западните Балгани, комшиите успяха да му измъкнат инвеститорите под носа.
"Файненшъл таймс": Сърбия е първа в света по директни чуждестранни инвестиции
Сърбия е на първо място в света по отношение на директните чуждестранни инвестиции според авторитетното британско издание "Файненшъл таймс", пише македонският вестник „Вечер“.
„Решението на "Файненшъл таймс" да обяви Сърбия за световен първенец в привличането на директни чуждестранни инвестиции за втори път в последните три години е резултат от проведените реформи и потвърждение, че Сърбия днес е съвсем друга страна от онази, при властта на сегашната опозиция до 2012 година“, заяви сръбският премиер Ана Бърнабич пред ТАНЮГ.
Според класацията за 2019 година, публикувана от ФТ, Сърбия е на върха с индекс от 11,92 точки, което е с 1,33 точки повече от миналата година.
През 2018 година Сърбия е привлякла около 107 проекта за СДИ грийнфилд инвестиции през 2018 година, което е с 26 повече от 2017-та, а това е увеличение с близо една трета.
„Сърбия с рейтинг от 11,92 привлича близо 12 пъти чуждестранни директни инвестиции, отколкото може да се очаква от икономика с нейната големина“, се казва в текста.
https://www.24chasa.bg/novini/article/7605310( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеТака и не успях да пусна тема, в която да обсъждаме и дискутираме проблеми и предложения за тази нова услуга...
И ти ли Бруте....а дълги години бе непоклатим оптимист за бфбту, даже помня как преди 5летка и кусур ни набивахте ( не приказвам за теб) канчето на прехвърлилите се навън изменници и родоотстъпници
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Хихихи! Очевадна истина за тия които я виждат.За вярващите в дядо Коледа остава горещия картоф
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Ясно се вижда ,че парите напускат БФБ
Коментар
-
Така и не успях да пусна тема, в която да обсъждаме и дискутираме проблеми и предложения за тази нова услуга...
Аз съм с план Стандарт и все още чакам - надявам се от 01.09. да има доостъп и за нас...
Last edited by tony1975; 16.08.2019, 16:00.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНо, Млад пазар - неориентиран, а докато остарее тр, много още периоди с ъпове да дава.
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
пак ще има учудени, изненадани и надупени...Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
После си направих труда да направя нещо подобно, но за година, и ги подредих. Резултатът е интересен. Ниската ликвидност = спад, но след нея винаги идва ръст, а вече няма накъде да падаме, и ликвидността няма накъде повече да пада.
Но, Млад пазар - неориентиран, а докато остарее тр, много още периоди с ъпове да дава.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениевече няма накъде да падаме, и ликвидността няма накъде повече да пада.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
малко над степен на двойката пада, ако задържи така - след 7-8 г. - финито
не е препоръка, най-накрая аре малко ъп, стига с този упадъкМненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеТази сутрин си поиграх и сравних оборота 15 Март-16 Август тази година срещу същия период през 2017.
2019 - 98 306 772.39
2018 - 242 398 898.62
2017 - 442 235 988.43
не е препоръка, най-накрая аре малко ъп, стига с този упадък
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеТази сутрин си поиграх и сравних оборота 15 Март-16 Август тази година срещу същия период през 2017.
2019 - 98 306 772.39
2018 - 242 398 898.62
2017 - 442 235 988.43
Коментар
Коментар