Първоначално изпратено от siko13
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеПоложението отива от слабо ликвидна към неликвидна, а следващия етап е ликвидиране на борсата! А на някои колеги тук им харесва това
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
Някак си не ми е много Оптимистично,- дано се окаже,че при ФПП са го притискали мажоритарите по финансовите гимнастики с изпълнители по публични и непублични обекти. Резултатите сме ги консумирали и не си ги пожелавам отново!
Нямам доказателства, но познавам резултатите - извода ми е личен и не е препоръка за споделяне !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеПоложението отива от слабо ликвидна към неликвидна, а следващия етап е ликвидиране на борсата! А на някои колеги тук им харесва това
Надежда за покачване няма ,щото няма никой нормален да надуе борсата ,за да останат горещите картофи при него....Никито е пример за това...
Просто използват БФБ за спестовна касичка с 20 годишен период за теглене..... ама забравят че ПФ който изтегли някога за пенсии ще им развали спокойствието....а може и по рано при криза....
Коментар
-
Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнениеЗА ЕДИН ЕДИН ЧАС, ОБОРОТ , 6070 ЛВ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Сори, ама тая работа нашата само с мислене и гола вера не става.
В линка дето ти бях пуснал по доле черно на бяло си ги пише цифричките за кърка...виж съответните за фармата и пак кажи дали двойно повече е напълно обоснована пребогата премия за нерастяща компания...
https://www.marketscreener.com/KRKA-...67/financials/EV / Revenue 1,30 Да не речеш че поствам избирателно - може да погледнеш и средното и за други пиъри - гедеон рихтер, тева, милан...долу горе пак същата картинка - айде да не е двойно, ама едно 70% си е на премия чичовата.EV / EBITDA 5,12
Всъщност всуе губя време, за теб всичката математика е без никакво значение, нъл тъй - ин донев уй тръст. Ин Донев уи тръст е едно изречение, което мнооого харесвам. Аз съм атеист и имам жизнено важна нужда да вярвам в нещо, това е.
П.П. Дано сме живи след 5 години, да сравним цените и да се сетим за този разговор.Last edited by 15%; 07.08.2019, 23:54.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Не мисля също и че пиърите на Софарм са 2 пъти над тези на негови конкуренти от региона.
В линка дето ти бях пуснал по доле черно на бяло си ги пише цифричките за кърка...виж съответните за фармата и пак кажи дали двойно повече е напълно обоснована пребогата премия за нерастяща компания...
https://www.marketscreener.com/KRKA-...67/financials/
EV / Revenue 1,30 Да не речеш че поствам избирателно - може да погледнеш и средното и за други пиъри - гедеон рихтер, тева, милан...долу горе пак същата картинка - айде да не е двойно, ама едно 70% си е на премия чичовата.EV / EBITDA 5,12
Всъщност всуе губя време, за теб всичката математика е без никакво значение, нъл тъй - ин донев уй тръст
- 1 like
Коментар
Коментар