If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тя тая акция в последните 10 години не е мръднала и не вярвам в следващите 10 год да е нещо по различно
Я пак погледни дали не е мръднала.
Първо пада от 8.40 на 1,35 после се движи между 2,2 и 2,5 после пак пада на 1,9 после на се качва на 3,3 после слиза на 0,64 и така нататък. Това ако не е мърдане. Друг е въпроса, че става бавно и под диктовката на шефа.
Към момента нямам какво да кажа, затова си мълча. Харесвам акцията и смятам, че е доста изгодна в момента за покупка. Обаче не мисля, че трупайки постове и чрез заяждане, ще се вдигне цената или пък ще дадем правилен съвет на хората, четящи форума. Все по-рядко влизам в темата и мисля, че не съм единствен.
Тя тая акция в последните 10 години не е мръднала и не вярвам в следващите 10 год да е нещо по различно
Към момента нямам какво да кажа, затова си мълча. Харесвам акцията и смятам, че е доста изгодна в момента за покупка. Обаче не мисля, че трупайки постове и чрез заяждане, ще се вдигне цената или пък ще дадем правилен съвет на хората, четящи форума. Все по-рядко влизам в темата и мисля, че не съм единствен.
Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Пичове... не че нещо, ама забелязвате ли, че само вие си пишете? В последните страници ако разгледаш, вече няма нищо смислено за Хима. Не отказвайте и малкото останали пишещи във форума, защото не е в ничий интерес...
Коментар