If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Никога не съм я разбирал тази логика че "чуждото винаги е по-добро от българското". В повечето случаи това просто не е така. Разбира се ваше право е да решавате къде да инвестирате парите си, но аз съм по-скоро песимист за развитието на "западните борси", и съм по-скоро оптимист за нашата. Времето ще покаже кое твърдение е по-правилно... Успех и на теб !
На Запад има и къси позиции, нещо за което БФБ не е чувало
Вие намерихте кога да на пускате кораба, когато се е запътил към 2-та лева
говорихме за дивидентите, нали така!? не за притежаваните акции
по-внимателно четете. аз лично, каквото съм инвестирал тук, това е. дивиденти не ре-инвестирам тук повече.
И аз така направих. Продадох всички Химчета и изтеглих всички средства заедно с дивидента на чуждестранните борси и повече не искам и да чуя за БФБ.
Успех на търгуващите тук
Никога не съм я разбирал тази логика че "чуждото винаги е по-добро от българското". В повечето случаи това просто не е така. Разбира се ваше право е да решавате къде да инвестирате парите си, но аз съм по-скоро песимист за развитието на "западните борси", и съм по-скоро оптимист за нашата. Времето ще покаже кое твърдение е по-правилно... Успех и на теб !
FYI: Хим привилигировани дивидент е постъпил в Каролл и отразен по подсметка
само че аз тия няколко хилки прибирам и навън. ноу мор бфб
И аз така направих. Продадох всички Химчета и изтеглих всички средства заедно с дивидента на чуждестранните борси и повече не искам и да чуя за БФБ.
Успех на търгуващите тук
Коментар