Колко е нетния дивидент тука на бройка обикновени акции, че съм получил някакви хиляди левове и не помня първоначалния си кеш...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеНикога не съм я разбирал тази логика че "чуждото винаги е по-добро от българското". В повечето случаи това просто не е така. Разбира се ваше право е да решавате къде да инвестирате парите си, но аз съм по-скоро песимист за развитието на "западните борси", и съм по-скоро оптимист за нашата. Времето ще покаже кое твърдение е по-правилно... Успех и на теб !
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеВие намерихте кога да на пускате кораба, когато се е запътил към 2-та лева
по-внимателно четете. аз лично, каквото съм инвестирал тук, това е. дивиденти не ре-инвестирам тук повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеВие намерихте кога да на пускате кораба, когато се е запътил към 2-та леваThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеИ аз така направих. Продадох всички Химчета и изтеглих всички средства заедно с дивидента на чуждестранните борси и повече не искам и да чуя за БФБ.
Успех на търгуващите тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеFYI: Хим привилигировани дивидент е постъпил в Каролл и отразен по подсметка
само че аз тия няколко хилки прибирам и навън. ноу мор бфб
Успех на търгуващите тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеПостъпил ми дивидента и при двата ИП за обикновените, но в бенчмарк още чакам прив... и при другите ли е така?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеВ бенчмарк и карол още нямам
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеА възможно ли е примерно, вашите ИП да "инвестират" вашите пари в овърнайт депозити, и да печелят някакви суми пък макар и минимални. Не казвам че това се случва, просто ми е интересно дали е възможно теоретически?! Така, че това задържане на пари или ако имаме средства при тях, бог знае какво се случва, нищо че има правила и регулации.
Коментар
Коментар