If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ситуацията при мен е следната: Ползвам ИП КАРОЛ. Имах ХИМ привилегировани, които бяха трансформирани в обикновени. Все още нямам приведен дивидент и по двата типа акции.
явно нещо не е наред с преразпределянето по подсметки.
след разговор с тях се появиха див. от газ и хим обикн. по подсметката. но това е дивидента по обикн. след конвертирането на прив.
дивидента по привил. още не е отразен в моята подсметка, от карол казаха, че са получили само див. по обикн. акции.
в каролл още в петък е бил получен дивидента от газ и хима, така ми казаха по телефона днес. аз нямах по подсметката нито хим, нито газ.
след разговора се появиза хим oбикн.след конвертирането на прив. и газ.
нямам постъпил дивидент по прив. на хим.
дивидента по хим прив. и обикновени по едно и също време ли трябва да постъпи или има разминаване в датите?
Прочети малко по надолу.
Колегата е обяснил ,че първо е бил приведен дивидента по обикновените акции , а на следващия ден е приведен и дивидента по прив.акции
в каролл още в петък е бил получен дивидента от газ и хима, така ми казаха по телефона днес. аз нямах по подсметката нито хим, нито газ.
дивидента по хим прив. и обикновени по едно и също време ли трябва да постъпи или има разминаване в датите?
В Карол винаги са бавили дивидентите с по ден, два, явно сме много и не могат да го разпределят
Ситуацията при мен е следната: Ползвам ИП КАРОЛ. Имах ХИМ привилегировани, които бяха трансформирани в обикновени. Все още нямам приведен дивидент и по двата типа акции.
Иначе ако приемем, че около 20% са в инвеститори извън групата, около 5-6 млн. лева свеж ресурс ще влезе на пазара
ти в Хим ли работиш или в ЦД? И защо дивидента бе разделен на две?
не си спомням някъде в нормативен документ да е записано как да се изплаща дивидента от публичните компании, освен да бъде изплатен до 3 месеца от провеждането на ОСА, на което е взето решение за разпределянето му. Имам готино ИП и ме информира своевременно, но няма да му направя реклама
Коментар