Първоначално изпратено от White Walker
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениее що?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solid149 Разгледай мнениеДругата седмица като ни почерпят с дивидентче, дали не е време да прескочим заветните 1.40 и на минем на следващо ниво
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеПонякога погрешка(запомнил съм го в Букмаркса) кликвам върху сайта на Хим и направо ми идва да плача!
Г-н Керезов хайде дано на 20годишнината направите нещо за информационното осигуряване - все пак в дигитален век живеем!!! Аз като видя сайта на Холдинг Варна - шарен, едни цифрички се въртят насам натам, пълен с инфо, даже има новини от 2016г.. Направо си личи, че нямат нищо общо с групата
В сайтта на Хим-а последната презентация е от 2013г., новини и др. естествено НЯМА.
Да поздравите ДВИ-то!!!
пп Защо да се харчат с 10 К лв за сайт, като могат да дадат на приятели....100 К.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Professor Разгледай мнениеДнес Химимпорт са получили дивидент от Нефт и газ. Кога ще снесат и те дивидент на нас? Предположения?
Коментар
-
Понякога погрешка(запомнил съм го в Букмаркса) кликвам върху сайта на Хим и направо ми идва да плача!
Г-н Керезов хайде дано на 20годишнината направите нещо за информационното осигуряване - все пак в дигитален век живеем!!! Аз като видя сайта на Холдинг Варна - шарен, едни цифрички се въртят насам натам, пълен с инфо, даже има новини от 2016г.. Направо си личи, че нямат нищо общо с групата
В сайтта на Хим-а последната презентация е от 2013г., новини и др. естествено НЯМА.
Да поздравите ДВИ-то!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеВ смисъл?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solid149 Разгледай мнениеНе виждам логика сами да си натискат цената, при положение че 2 години и половина те прибираха големите пакети.
Но нали трябва и приятелите да намажат......
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеНеименуемо няма да се реинвестират. А натискът ще продължи, докато от ТИМ решат да не натискат цената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеНеименуемо няма да се реинвестират. А натискът ще продължи, докато от ТИМ решат да не натискат цената.
Коментар
Коментар