Първоначално изпратено от O2
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнениезащо да се излагат ,това си е управление на паричния поток
лично мнение .................. не държа да има и други които да го подкрепят...НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениеда
на 27 юли се проведе ОСА и е гласуван дивидента .................. до 3 месеца трябва да го приведат
дано не чакат пак последния ден както правеха първите години при привилегированите, че се излагат като кифли...мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениетук до 27ми октомври трябваше да заредят дивидента, нали?
на 27 юли се проведе ОСА и е гласуван дивидента .................. до 3 месеца трябва да го приведат
дано не чакат пак последния ден както правеха първите години при привилегированите, че се излагат като кифли...НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2Първоначално изпратено от _1912_Първоначално изпратено от O2...
няма значение, де ............... ти си знаеш...
нали по фибоначи си получил 1,57 за ХИМ-а ................ на графиката ти не виждам 1,57
нали като пуснеш мрежата от 620 (очевидно визираш софикс 620) ще видя .............. не мога да видя как пускаш мрежата от 620
ако искаш ми обясни ..................... може да науча нещо от теб..
ти си на ходНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеЩе ти кажа, че това е фактор, който може да покачи цената повече отколкото предвиждате, но човек предполага, а Бог разполага.
аз съм казал ---- първа спирка 2,40НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеВ този ред на цифри , много от тях могат да бъдат отвяти , стига "Булсона" да открие ключа от бараката на ПФта ДПФта и Nпефета и развърже чувалите .
Първоначално изпратено от _1912_ако се появи голям купувач по позицията цената може да се изстреля и по-бързо, ако се появи голям акционер на зор да излиза плана може да се промени,НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение............, че на БФБ технически анализ не може да се прави...
аз знам само нивата на съпротива нагоре --- сега на 1,40-1,44; после 1,60-1,65; след това 1,93-1,98 и т.н., но още не съм дорасъл да казвам на коя дата колко ще струва акцията .................. малък съм още за тези неща
В този ред на цифри , много от тях могат да бъдат отвяти , стига "Булсона" да открие ключа от бараката на ПФта ДПФта и Nпефета и развърже чувалите . Доста от нас не допускаха толкова дълбока и баааавна корекция - аз също, като човек с ~ 8 годишно пряко наблюдение, няма как да знам със точност, но виж че се получи юли-августовската ми Sofix-картинка !
Може и тази да се окаже вярна за кратко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеСамо една малка подробност пропускате, че тогава нямаше дивидент, а сега има
кажи сега как ги виждаш ти нещата след като знаеш и няма да пропуснеш същата подробност (дивидента, де) ................ нещо като дати и стойности ще посочиш ли?НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениевпечатлен съм и то силно впечатлен
браво
стискам палци прогнозата ти да се сбъдне не само защото имам акции, но и защото, ако познаеш ще затвориш "устите" (ще "вържеш" ръцете) на всички които говорят (пишат), че на БФБ технически анализ не може да се прави...
аз знам само нивата на съпротива нагоре --- сега на 1,40-1,44; после 1,60-1,65; след това 1,93-1,98 и т.н., но още не съм дорасъл да казвам на коя дата колко ще струва акцията .................. малък съм още за тези неща
Ще ти се изплъзна с аргумент, че съм "художник" , а за тях се знае за това , което са виждали - да не се е случвало и в повече от поколение ... !
И все пак сме във пазар !
Коментар
Коментар