IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нали..

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_
      И КАК СТАВА ТОВА?
      Първоначално изпратено от O2
      ...
      нали по фибоначи си получил 1,57 за ХИМ-а ................ на графиката ти не виждам нито 1,57 ; нито 620

ако можеш обясни...
      НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
        Vale съгласен съм с теб, аман от разбирачи на графики и индикатори, да си ги гледат в къщи и да не ни тормозят
        мда

напълно те разбирам за тормоза който изпитваш когато върху написаните от теб глупости се опитваш да начертаеш графика
        НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Зациклихме нещо тук

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
            За разлика от тебе аз не съм си натрапвал мнението накъде ще се развива позицията ?
            Vale съгласен съм с теб, аман от разбирачи на графики и индикатори, да си ги гледат в къщи и да не ни тормозят

Коментар

• Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнение
              А ти?
              За разлика от тебе аз не съм си натрапвал мнението накъде ще се развива позицията ?

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                А ти на какви индикатори градиш своето мнение ?
                А ти?
                BSE is dark and full of terrors...

Коментар

Не разбирам хората, които мислят, че полученият дивидент трябва да се похарчи веднага. Това са хора, които са емоционално обвъразни с хартиите, които купуват и не обръщат внимание на значимите фундаментални и технически индикатори.
                  А ти на какви индикатори градиш своето мнение ?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                    е що?
                    Не разбирам хората, които мислят, че полученият дивидент трябва да се похарчи веднага. Това са хора, които са емоционално обвъразни с хартиите, които купуват и не обръщат внимание на значимите фундаментални и технически индикатори.

Коментар

Не е време!
                      е що?

Коментар

• Първоначално изпратено от Solid149 Разгледай мнение
                        Другата седмица като ни почерпят с дивидентче, дали не е време да прескочим заветните 1.40 и на минем на следващо ниво
                        Не е време!

Коментар

• Другата седмица като ни почерпят с дивидентче, дали не е време да прескочим заветните 1.40 и на минем на следващо ниво

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            Понякога погрешка(запомнил съм го в Букмаркса) кликвам върху сайта на Хим и направо ми идва да плача!
                            Г-н Керезов хайде дано на 20годишнината направите нещо за информационното осигуряване - все пак в дигитален век живеем!!! Аз като видя сайта на Холдинг Варна - шарен, едни цифрички се въртят насам натам, пълен с инфо, даже има новини от 2016г.. Направо си личи, че нямат нищо общо с групата
                            В сайтта на Хим-а последната презентация е от 2013г., новини и др. естествено НЯМА.
                            Да поздравите ДВИ-то!!!
                            Като получим дивидента след седмица, ще им простим неглижирането.....

пп Защо да се харчат с 10 К лв за сайт, като могат да дадат на приятели....100 К.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Professor Разгледай мнение
                              Днес Химимпорт са получили дивидент от Нефт и газ. Кога ще снесат и те дивидент на нас? Предположения?
                              Ами мисля че в четвъртък ще са по ИП

Коментар

• Дивидент от ХИМИМПОРТ - КОГА?

Днес Химимпорт са получили дивидент от Нефт и газ. Кога ще снесат и те дивидент на нас? Предположения?

Коментар

Working...
                                X