Нали..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеVale съгласен съм с теб, аман от разбирачи на графики и индикатори, да си ги гледат в къщи и да не ни тормозят
напълно те разбирам за тормоза който изпитваш когато върху написаните от теб глупости се опитваш да начертаеш графикаНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеЗа разлика от тебе аз не съм си натрапвал мнението накъде ще се развива позицията ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеА ти?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеА ти на какви индикатори градиш своето мнение ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеНе разбирам хората, които мислят, че полученият дивидент трябва да се похарчи веднага. Това са хора, които са емоционално обвъразни с хартиите, които купуват и не обръщат внимание на значимите фундаментални и технически индикатори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениее що?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solid149 Разгледай мнениеДругата седмица като ни почерпят с дивидентче, дали не е време да прескочим заветните 1.40 и на минем на следващо ниво
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеПонякога погрешка(запомнил съм го в Букмаркса) кликвам върху сайта на Хим и направо ми идва да плача!
Г-н Керезов хайде дано на 20годишнината направите нещо за информационното осигуряване - все пак в дигитален век живеем!!! Аз като видя сайта на Холдинг Варна - шарен, едни цифрички се въртят насам натам, пълен с инфо, даже има новини от 2016г.. Направо си личи, че нямат нищо общо с групата
В сайтта на Хим-а последната презентация е от 2013г., новини и др. естествено НЯМА.
Да поздравите ДВИ-то!!!
пп Защо да се харчат с 10 К лв за сайт, като могат да дадат на приятели....100 К.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Professor Разгледай мнениеДнес Химимпорт са получили дивидент от Нефт и газ. Кога ще снесат и те дивидент на нас? Предположения?
Коментар
Коментар