IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Понякога погрешка(запомнил съм го в Букмаркса) кликвам върху сайта на Хим и направо ми идва да плача!
    Г-н Керезов хайде дано на 20годишнината направите нещо за информационното осигуряване - все пак в дигитален век живеем!!! Аз като видя сайта на Холдинг Варна - шарен, едни цифрички се въртят насам натам, пълен с инфо, даже има новини от 2016г.. Направо си личи, че нямат нищо общо с групата
    В сайтта на Хим-а последната презентация е от 2013г., новини и др. естествено НЯМА.
    Да поздравите ДВИ-то!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
      В смисъл?
      помислих, че някой е тръгнал да бута нагоре, а той явно само се е оригвал , моя грешка

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        ей тия не чакат дивидента
        В смисъл?

Коментар

• ей тия не чакат дивидента

Коментар

• Първоначално изпратено от Solid149 Разгледай мнение
            Не виждам логика сами да си натискат цената, при положение че 2 години и половина те прибираха големите пакети.
            Вярно !
            Но нали трябва и приятелите да намажат......

Коментар

• Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнение
              Неименуемо няма да се реинвестират. А натискът ще продължи, докато от ТИМ решат да не натискат цената.
              Не виждам логика сами да си натискат цената, при положение че 2 години и половина те прибираха големите пакети.

Коментар

• Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнение
                Неименуемо няма да се реинвестират. А натискът ще продължи, докато от ТИМ решат да не натискат цената.
                Имаш предвид за изборите ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                  Тук ще се натиска за последно до петък включително, идната седмица се изплащат доста дивиденти, които неминуемо ще се реинвестират ......
                  BSE is dark and full of terrors...

Коментар

• Тук ще се натиска за последно до петък включително, идната седмица се изплащат доста дивиденти, които неминуемо ще се реинвестират ......

Коментар

• Не виждам, да се сбогувате ритуално с текущите ниски цени!
                      The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
                        защо да се излагат ,това си е управление на паричния поток
                        споделях същото мнение навремето и не веднъж през годините съм защитавал мениджмънта относно разпределяне на дивидента в последния ден. тогава лихвите бяха високи (до 10% по депозитите) и смятах, че с тези средства си струваше да се оперира до последния възможен ден, но в сегашната ситуация смятам, че изплащането на дивидента в последната възможна минута не работи в полза на групата ............. нека видим какво ще решат...

лично мнение .................. не държа да има и други които да го подкрепят...
                        НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
                          да

на 27 юли се проведе ОСА и е гласуван дивидента .................. до 3 месеца трябва да го приведат

дано не чакат пак последния ден както правеха първите години при привилегированите, че се излагат като кифли...
                          защо да се излагат ,това си е управление на паричния поток
                          мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            тук до 27ми октомври трябваше да заредят дивидента, нали?
                            да

на 27 юли се проведе ОСА и е гласуван дивидента .................. до 3 месеца трябва да го приведат

дано не чакат пак последния ден както правеха първите години при привилегированите, че се излагат като кифли...

Коментар

• тук до 27ми октомври трябваше да заредят дивидента, нали?
                              Last edited by tony1975; 12.10.2016, 08:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от O2
                                Първоначално изпратено от _1912_
                                Първоначално изпратено от O2
                                ...
                                на тази графика не виждам как чрез софикс си получил 1,57 лв. за ХИМ-а

няма значение, де ............... ти си знаеш...
                                Пич трудно ли ти е или невъзможно да видиш че графиката се отнася за Химимпорт не разбирам какъв софикс ти е в очите и главата, ...... ти си знаеш явно не разбираш от съставяне и четене на графики, използвай си времето както искаш, аз също не разбирам но не се фукам като теб майна
                                ясно, че не разбирам графиката ти и затова ми е интересно как става номера

нали по фибоначи си получил 1,57 за ХИМ-а ................ на графиката ти не виждам 1,57

нали като пуснеш мрежата от 620 (очевидно визираш софикс 620) ще видя .............. не мога да видя как пускаш мрежата от 620

ако искаш ми обясни ..................... може да науча нещо от теб..

ти си на ход

Коментар

Working...
                                X