Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениемале малe
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеДа - 1.625, след което влизам в 4CF съвсем за кратко, след това ако хим е върнал надоле пак влизам..
вариант 2 - не правя нищо, чакам коледно развитие, продажба след януари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениетаргет имаш ли в момента?
вариант 2 - не правя нищо, чакам коледно развитие, продажба след януари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеАми.. Правя го за трети път с Хим-а. Тази акция расте най-много, най-ликвидна е, бързо продавам. Вече е и дивидентна.. Какво друго се иска от една акция, не се сещам?НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеАми.. Правя го за трети път с Хим-а. Тази акция расте най-много, най-ликвидна е, бързо продавам. Вече е и дивидентна.. Какво друго се иска от една акция, не се сещам?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solid149 Разгледай мнениеТо това е най-хубавия портфейл като въврви нагоре пазара
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениееее, много на високо подскочи ти като първа спирка, не че не ме устройва...
100% 6C4 ми е портофела и на мен..
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
има място и за малките в играта
на някой може да му се струва, че 1,42 е висока цена за влизане, но според мен първата спирка е на 2,40 .................... така, че всеки сам си решава...
не е препоръка - имам хим-чета, всъщност имам само хим-чета, хихихи
100% 6C4 ми е портофела и на мен..
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеКато гледам тук някакви големи батковци влязоха в играта
има място и за малките в играта
на някой може да му се струва, че 1,42 е висока цена за влизане, но според мен първата спирка е на 2,40 .................... така, че всеки сам си решава...
не е препоръка - имам хим-чета, всъщност имам само хим-чета, хихихиНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениемомче - на булмаркект се купува, не се стой в ниското за "промоция"
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеТова игра на гоненица ли е? Нещо няма стигане!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеКато гледам тук някакви големи батковци влязоха в играта
Коментар
Коментар