Първоначално изпратено от Manyface God"
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениеНека погледнем каква е била цената на 01.10.2013 и шест месеца по-късно, очаквам подобен сценарий отново да се разиграе.
Но? Защо свързваш сегашния момент с този период??The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеДойде моментът на истината.
Ще обере ли купувача натрупаните количества или няма да ги обере?НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеТия Фибо са ясни ...
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениекажете как е цената на премаркетаНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениенаистина мъка
интересно ми как от 620 пункта за софикс като използваш фибоначи на 61,8% получаваш 1,57 лв. цена за ХИМ-а
мисля, че ще науча нещо ново, ако решиш да ме просветлиш как става номера ................ смятам, че и другите четящи форума ще научат нова техника за определяне на цена
ще си полезен за всички във форума ........ ти си на ход...НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеДръпни мрежата от 620 и ще видиш
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеПостроил съм Фибоначи и при мен 61.8% излиза на 1.57...
нямам претенции да е идеалнаНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениедай да видим к'во си построил
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solid149 Разгледай мнениеПолучава се не лоша търговия на тези нива, така че има потенциал за по-модерни цени във времето
преди 2-3 седмици цената беше 1,20-1,24
миналата седмица и тази цената варира между 1,35-1,44
след няколко седмици цената ще е над 1,50
едно е дивидента да го бяха дали преди 2-3 седмици, друго е да го дадат след 2-3 седмици ....................... губя хиляди акции по този начин и не само аз, но и всички останали които смятат да инвестират дивидента обратно в компаниятаНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
Коментар