Това днешното капан ли е или продавачите посвършиха?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение+1
Крайно време е, а и само ще се объркват новите и има да питат кои са тези привилегировани акции в темата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеМисля, че е време заглавието на темата да се промени, тъй като вече нямаме привилегировани акции.
Крайно време е, а и само ще се объркват новите и има да питат кои са тези привилегировани акции в темата.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solid149 Разгледай мнениеНали няма да е вечно, значи има надежда и за нас заблудените овце в стадото. Много ти е крив този хим, но накрая май ще ти избяга като крив макарон пред носа
Не бъди толкова черен, бъди по позитивен! Приятна вечер желая
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМисля, че това не е нужно. Доста добре си управлявам парите
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеЕ ти от къде знаеш какво очаквам а ? А ти за какво ставаш ? Като те гледам по цял ден плещиш по форума .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеобезателно и много хора дълго време ще са на загуба с тоя шит. Много ти е крив този хим, но накрая май ще ти избяга като крив макарон пред носа
Не бъди толкова черен, бъди по позитивен! Приятна вечер желая
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениенай-вече за теб
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТи си най-лудия или балама да чакаш ръст при положение че до нас се гърмят.Казах ти отдавна че не си за борсата.Извини ме ама пак ще ти го повторя че не ставаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеобезателно и много хора дълго време ще са на загуба с тоя шит
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеВожде говорят, че в Гватемала цената на лещата паднала с 5.23%. Как ще се отрази това на цената на Хима? Ще купуваме ли под номинал?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТи си най-лудия или балама да чакаш ръст при положение че до нас се гърмят.Казах ти отдавна че не си за борсата.Извини ме ама пак ще ти го повторя че не ставаш.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
Коментар