Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеВожде говорят, че в Гватемала цената на лещата паднала с 5.23%. Как ще се отрази това на цената на Хима? Ще купуваме ли под номинал?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТи си най-лудия или балама да чакаш ръст при положение че до нас се гърмят.Казах ти отдавна че не си за борсата.Извини ме ама пак ще ти го повторя че не ставаш.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТи си най-лудия или балама да чакаш ръст при положение че до нас се гърмят.Казах ти отдавна че не си за борсата.Извини ме ама пак ще ти го повторя че не ставаш.Хима може и да падне, но точно заради двете пушки в Турция, няма да е
Last edited by Solid149; 16.07.2016, 22:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеЛуд умора нема!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеаре запри се малко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЛевче кефче- ще купим още- с дивидент са
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеОт понеделник артията към левчето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениена първо време може и е...
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениетуканка чакам магическото число Пи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеаре да си ги мериме, а?
aз имам най-малко и няма да учатвам в надмерванет
Коментар
Коментар