If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Индианец, за двеста и петдесети път ( минимум ) ви казвам на тебе и на Факушляка да не се изказвате по теми, от които нищо не разбирате.
Аз не съм виновен, че нямате два лева общо и сега си изливате злобата върху хората с възможности.
Хората като индианеца, полки и строл ми е ясно какво правят. В случая ми помагат, тъй като съм дългосрочен и си пазарувам бавно и напоително. Те също. Иначе нямаше да си губят времето тук. Така че хайде Ние Мечоците, ако сте го гледали по картууна.
Индианец, за двеста и петдесети път ( минимум ) ви казвам на тебе и на Факушляка да не се изказвате по теми, от които нищо не разбирате.
Аз не съм виновен, че нямате два лева общо и сега си изливате злобата върху хората с възможности.
Цървулчо казах ти че си много малък.Ще те купя барабар с панелката в която живееш и гащите ти втора употреба които носиш.Началото на септември те предупредих че става нещо лошо в САЩ.Ти излезе дървена глава и не се възползва от добрите ми намерения.Сега ще страдаш .
Струва ми се че Потъник ще последва Дауто след днешната му пързалка .
явно си продавал днес .......... не си единствения който използва всеки шанс за изход...
не е препоръка - нямам акции
Ха-ха, далече съм от изход . Продал съм 2500 на 1.95 и 1000 на 1.97 за да сверя часовника, кой се включва по позицията и затова веднага съм написал. Ако посоката продължи на всеки 10-20 стотинки ще правя същото чисто информативно, но това категорично не е изход, а анализ. Забрави ли, че ти прави същото от 2,3 до 2,6лв? Затова казвам, че уважавам мненията ти, защото виждам много сходства в похватите, само че ти си по -краен и в действия и в израз. Успех!
Тук, движението ми харесва днес :-)
Мислех , че към края на Декември ще има движение, но и сега да е - лошо няма :-)
Целта е да задържим над 1,90, ако минем над 2.00 ще е добре !
купуваш или продаваш? ......... като падне цената да не обявиш пак, че си продал при корекцията както предните пъти
Коментар