IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
    Имаме отчет!
    69830 хил.лв
    Нека до края на годината да стана 100

Коментар

• Имаме отчет!
      69830 хил.лв

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
        Къде е Полки и рошавия индианец да потвърдят рецептите си от предните дни.
        няма го полки ........ скри се най-позорно ......... днес софикс се извиси с "четвърт процент" или иначе казано "цял пункт и половина" ........ и този хубостник се уплаши и си плю на петите...

няма го вече ........ няма и да се връща ......... оптимистите окончателно го победиха
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Къде е Полки и рошавия индианец да потвърдят рецептите си от предните дни.

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Това само трябва да те радва
            Сигурно си гризеш ноктите от яд, което искрено ме забавлява.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
              Я тук днес все още няма сделка
              Това само трябва да те радва

Коментар

• Я тук днес все още няма сделка

Коментар

• Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение

Това е от БФБ, нали? Те за ФФ над 2% ли считаха. При ЦД май беше над 5%.
                  да ! от сайта на БФБ !

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

няколко пъти казваш, че си си възстановил продадените бройки ............. а аз оставам с убеждението, че осредняваш от доста високи нива ........... затова те питах - знаеш ли какво точно правиш, но ти не ми отговори ..... е?
                    на два пъти си възстанових, като последния път е по-голямата част.
                    Бях писал по-рано, че имам определен пакет от Химимпорт, като в зависимост от пазарната ситуация продавам голяма или по-малка част от него и възстановявам на по-ниски нива. Рядко съм продавал на 100 % от портфейла ми !

Коментар

• Благодаря на Петър и Конфуции

Коментар

• Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнение

Привет,

Към 26.11.2018 - Free float 19.49
                        Към 21.11.2018 - Free float 19.77
                        Това е от БФБ, нали? Те за ФФ над 2% ли считаха. При ЦД май беше над 5%.

Коментар

• Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнение

Привет,

ако падне под 1,80 - ще допълвам !
                          ако стигне до тройка - тогава ще му мисля , дали ще продавам ! Все пак зависи от пазарната ситуация и кога ще стигнем въпросните нива !
                          няколко пъти казваш, че си си възстановил продадените бройки ............. а аз оставам с убеждението, че осредняваш от доста високи нива ........... затова те питах - знаеш ли какво точно правиш, но ти не ми отговори ..... е?
                          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение

От файла на ЦД. Брой на акционерите във файла от 20-ти - 3482. От файла на 27-и вече са 3465. Т.е. намаляват със 17. Нищо особено. Няма промяна на ФФ по данните на ЦД.
                            Привет,

Към 26.11.2018 - Free float 19.49
                            Към 21.11.2018 - Free float 19.77

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

че цитираш ... цитираш .... две мнения няма

но останах с убеждението, че се готвиш да продаваш на нивата от цитата ........ затова те питах няма ли да пълниш..
                              Привет,

ако падне под 1,80 - ще допълвам !
                              ако стигне до тройка - тогава ще му мисля , дали ще продавам ! Все пак зависи от пазарната ситуация и кога ще стигнем въпросните нива !

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Малко преиначаваш мненията на форумците. Димитър писа, че преди 5 трябва да мине през тройката с гарнитура на Грую.
                                Някак въприса ти е неточен.
                                Извинявам се, че ви влизам в разговора.
                                Точно казано !

Коментар

Working...
                                X