Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеКъде е Полки и рошавия индианец да потвърдят рецептите си от предните дни.
няма го вече ........ няма и да се връща ......... оптимистите окончателно го победихаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Това само трябва да те радва
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеЯ тук днес все още няма сделка
Коментар
-
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение
Това е от БФБ, нали? Те за ФФ над 2% ли считаха. При ЦД май беше над 5%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
няколко пъти казваш, че си си възстановил продадените бройки ............. а аз оставам с убеждението, че осредняваш от доста високи нива ........... затова те питах - знаеш ли какво точно правиш, но ти не ми отговори ..... е?
Бях писал по-рано, че имам определен пакет от Химимпорт, като в зависимост от пазарната ситуация продавам голяма или по-малка част от него и възстановявам на по-ниски нива. Рядко съм продавал на 100 % от портфейла ми !
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнение
Привет,
Към 26.11.2018 - Free float 19.49
Към 21.11.2018 - Free float 19.77
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнение
Привет,
ако падне под 1,80 - ще допълвам !
ако стигне до тройка - тогава ще му мисля , дали ще продавам ! Все пак зависи от пазарната ситуация и кога ще стигнем въпросните нива !fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение
От файла на ЦД. Брой на акционерите във файла от 20-ти - 3482. От файла на 27-и вече са 3465. Т.е. намаляват със 17. Нищо особено. Няма промяна на ФФ по данните на ЦД.
Към 26.11.2018 - Free float 19.49
Към 21.11.2018 - Free float 19.77
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
че цитираш ... цитираш .... две мнения няма
но останах с убеждението, че се готвиш да продаваш на нивата от цитата ........ затова те питах няма ли да пълниш..
ако падне под 1,80 - ще допълвам !
ако стигне до тройка - тогава ще му мисля , дали ще продавам ! Все пак зависи от пазарната ситуация и кога ще стигнем въпросните нива !
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Малко преиначаваш мненията на форумците. Димитър писа, че преди 5 трябва да мине през тройката с гарнитура на Грую.
Някак въприса ти е неточен.
Извинявам се, че ви влизам в разговора.
- 1 like
Коментар
Коментар