If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нали няма да е вечно, значи има надежда и за нас заблудените овце в стадото . Много ти е крив този хим, но накрая май ще ти избяга като крив макарон пред носа Не бъди толкова черен, бъди по позитивен! Приятна вечер желая
Не че ми е крив.Не са прозрачни.Имам в момента 4320 Потъника и няма как да ми избяга.Дали ще купя още или не ще реша според ситуацията.В понеделник може да иде на 1.00-1.10 знам ли? Та може тогава да се навия да взема още.По принцип аз никога не бързам.Изтървал или хванал влака все ми е тая.Това тук на бфб си е заблуда.Ще чакаш сума време да изкараш някаква доходност ако не ти умре напълно акцията.За мен бфб е забавление.Затова си иронизирам дори собствените акции.
обезателно и много хора дълго време ще са на загуба с тоя шит
Нали няма да е вечно, значи има надежда и за нас заблудените овце в стадото . Много ти е крив този хим, но накрая май ще ти избяга като крив макарон пред носа Не бъди толкова черен, бъди по позитивен! Приятна вечер желая
Ти си най-лудия или балама да чакаш ръст при положение че до нас се гърмят.Казах ти отдавна че не си за борсата.Извини ме ама пак ще ти го повторя че не ставаш.
Е ти от къде знаеш какво очаквам а ? А ти за какво ставаш ? Като те гледам по цял ден плещиш по форума .
Коментар