Става лошо за ташака потънник е вече на 1358.А ташака и цялата му еврейска фамилия тъгуват за ръстовете .Хяхяхяхяяяяяяяяя
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеТашак потънник го дърпа 1358.казях ти да купуваш а ти не чакам по ниско.Хяхяхяхяяяяяяяя.кажи ръъъъст ръъъъст на химическите оръжия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНее, като го дадат ще сме вече на 1,50-1,60
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеДа не са дали по рано дивидента?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solid149 Разгледай мнениеБи трябвало да кихнат дивидентчето около и преди 27 октомври В крайна сметка хима в миналото си винаги е подкачал малко по късно след бичия тренд на Софикс, така че и сега няма да изневери на статистиката.Той и сега катери, ама бавно и славно Акцията лично мое мнение е, че е с най-големия потенциал за скок не само от Софикс, а и от цялото БФБ в близката една година.Въпроса е не дали ще скочи а с колко, поне при мен терзанията са от това естество .А на хейтърите бих казал, които ще ме опрекнат в това ми мое виждане е, че Химимпорт има толкова много активи, че един век да работи на загуба пак ще удържи
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеТук кога беше кеширането на дивидента , вероятно тогава част от парите ще се върнат в акцията и ще мръдне
Коментар
Коментар