If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами.. Правя го за трети път с Хим-а. Тази акция расте най-много, най-ликвидна е, бързо продавам. Вече е и дивидентна.. Какво друго се иска от една акция, не се сещам?
Ами.. Правя го за трети път с Хим-а. Тази акция расте най-много, най-ликвидна е, бързо продавам. Вече е и дивидентна.. Какво друго се иска от една акция, не се сещам?
иска се да иде там където трябва да й е цената - над 3 кинта
То това е най-хубавия портфейл като въврви нагоре пазара
на някой може да му се струва, че 1,42 е висока цена за влизане, но според мен първата спирка е на 2,40 .................... така, че всеки сам си решава...
не е препоръка - имам хим-чета, всъщност имам само хим-чета, хихихи
еее, много на високо подскочи ти като първа спирка, не че не ме устройва...
100% 6C4 ми е портофела и на мен..
Като гледам тук някакви големи батковци влязоха в играта
има място и за малките в играта
на някой може да му се струва, че 1,42 е висока цена за влизане, но според мен първата спирка е на 2,40 .................... така, че всеки сам си решава...
не е препоръка - имам хим-чета, всъщност имам само хим-чета, хихихи
Като гледам тук някакви големи батковци влязоха в играта
още ще идват. Като дойдат онези ливадари, който се правеха на интерсни из чужди борси ще имаме повод да се ослушаме и огледаме. Още сме долна мъртва точка
Коментар