Първоначално изпратено от Бик в атака
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
И това и беше възхода.За купилите артиите на 1.60 лв резултата до тук е нулев.Сиреч това е никаква инвестиция и загуба на време.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
цифрите в отчетите ги виждаме всички. тези цифри обаче не попречиха на акцията от 1.05 да отиде до 1.70
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеПрави ми впечатление, че почти всички участници виждат конспирация в спада. Според мен истината е, че това е една от най-мразените акции, съчетано с прекрасната табличка постната не отдавна тук от някой колега, която ясно показва спада в печалбите е разковничето. Имам и даже днес си добавих
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнение
Няма никва конспирация,просто някой затваря позицията.От няколко дена продавача е един Първа брокерска.........Имам достатъчно,но това не пречи да допълвамМненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеНе знам какво ги гледате тези печналби при положение, че преди ги помпеха с финансови операции, а сега явно нямат причина да го правят и просто се показва вече по-реална стойност. Която хич не е ниска..
Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Мнението ти не съответства на действията ти
Пътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
цифрите в отчетите ги виждаме всички. тези цифри обаче не попречиха на акцията от 1.05 да отиде до 1.70Пътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Цачев: Дивидентите ще останат решаващ фактор за инвеститорите в български акции
През 2016 г. инвеститорите на Българска фондова борса получиха над 150 млн. лева от дивиденти
Дивидентите и растящият SOFIX са фактор за привличане на нови инвеститори в български акции.
„Дивидентите ще останат решаващ фактор за инвеститорите в български акции. Редовният годишен доход е допълнителен плюс към потенциала да се направят печалби от растящия български пазар“, отбелязва Цветослав Цачев, главен инвестиционен консултант в ЕЛАНА Трейдинг, в годишните прогнози на инвестиционния посредник.
http://www.investor.bg/novini-i-anal...-akcii-235648/
Last edited by Innocent; 14.03.2017, 22:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеПрави ми впечатление, че почти всички участници виждат конспирация в спада. Според мен истината е, че това е една от най-мразените акции, съчетано с прекрасната табличка постната не отдавна тук от някой колега, която ясно показва спада в печалбите е разковничето. Имам и даже днес си добавих
Коментар
-
Не знам какво ги гледате тези печналби при положение, че преди ги помпеха с финансови операции, а сега явно нямат причина да го правят и просто се показва вече по-реална стойност. Която хич не е ниска..
Коментар
-
Мнението ти не съответства на действията ти
Коментар
Коментар