Първоначално изпратено от dimitar1978
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Разпродажбите днес да ли са защото се очаква "приятна изненада" или се използва днешния оптимизъм на запад за да си приберат печалбата? Нямам препоръка.
Този който може да знае според мен купуваше и на 2,37 и на 2,30... вероятно и сега също.
И аз днес имам покупки пък времето ще покаже дали са били правилни
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
Да, и аз мисля така. Смятам, че освен сочен дивидент (поне 10 ст.) на ОСА ще се гласува и приятна изненада под формата на увеличение на капитала.
Ако няма да има приятна изненада (увеличение на капитала) то тогава дивидента ще е 6 ст. нето.
Не е препоръка за покупка или продажба на акции на Химимпорт.
Може ли за пояснение, че нещо не разбрах !
Ако има увеличение, дивидент 10 ст ( евентуално ), ако няма увеличение 6 ст ( евентуално ) ?!
Не се заяждам, но не разбрах !
Коментар
-
Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнениеАко се запази от миналата година процента на разпределение към печалбата, дивидента определено ще е над 10ст.
И аз си мисля, че ще е около 10 ст, но това е само предположение !
Но по-важния въпрос е, ако има дивидент, то колко ще е цената на акцията тогава ?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Все си мисля че няма да е само дивидента приятната изненада.. Ще поживеем и ще видим..Last edited by realista; 26.03.2018, 12:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение3 лв
Не е препоръка за покупка или продажба на акции на Химимпорт.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Все си мисля че няма да е само дивидента приятната изненада...
Ако няма да има приятна изненада (увеличение на капитала) то тогава дивидента ще е 6 ст. нето.
Не е препоръка за покупка или продажба на акции на Химимпорт.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеАз за 10ст си мечтая
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеАко тук ви топли дивидента, то той ще реципрочен на миналогодишните разпределени средства/спрямо същото реципрочно число от пИчалбата!
.....и ко от туй????????????? - байте си против уроки!!!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Много свали цената батко така че поведението не ми допадавиж във Фармата войниците държат стабилно фронта - направо не ми се вярва но факт
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеАко тук ви топли дивидента, то той ще реципрочен на миналогодишните разпределени средства/спрямо същото реципрочно число от пИчалбата!
.....и ко от туй????????????? - байте си против уроки!!!!!
- 1 like
Коментар
Коментар