как мислите какъв ще бъде дивидента тази година
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнение
това изобщо не ме топли :-(
като гледам как завършихме и на фона на борсите в САЩ, АЗИЯ и ЕВРОПА, дано си останем над 2 !вече и да спиш спокойно - все пак ЗДРАВЕТО преди всичко!
Само да не си от тези дето искат да купят евтино и всяват страх!!!!Ти какво правиш гледаш другите борси и ги отиграваш на БФБ !
- 2 Харесвания
Коментар
-
като гледам как завършихме и на фона на борсите в САЩ, АЗИЯ и ЕВРОПА, дано си останем над 2 !
- 1 like
Коментар
-
като гледам как завършихме и на фона на борсите в САЩ, АЗИЯ и ЕВРОПА, дано си останем над 2 !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Индустриалеца Разгледай мнение
Мина пакетчето...но на 2.26
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
Позна, но с 11 стотинки по-скъпо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеМай се готвят за пакет на 2.150 лв
Позна, но с 11 стотинки по-скъпо.
Коментар
-
Изобщо не е смешно :-(
Дано да не паднем под 2 !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Апропо, какво стана с "очаквайте скоро, наистина скоро новия сайт на химчето" - минаха май месец и половина оттогава или греша? Гусин Керезов, кажете си, ние ще ви разберем - Гинчето за 3 дни сайт направи и след седмица реклама пусна...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеАмериканският Гений ,потопи борсите
каквото и да си говорим, борсите в почти цял свят са на ол тайм хай, а у нас има вече такива мултипъли, че чак се плаша. Химчето, ако му вярваш на резултатите на хартия, изглежда повече от перфектно, но хартията си е хартия, важното е какво мисли Батко, въпреки че според някои Батко бил митично животно, подобно на Йети и братчедка му от Лох Нес
Апропо, какво стана с "очаквайте скоро, наистина скоро новия сайт на химчето" - минаха май месец и половина оттогава или греша? Гусин Керезов, кажете си, ние ще ви разберем - Гинчето за 3 дни сайт направи и след седмица реклама пусна...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнениеОсновното което ме притеснява, че като цяло борсата се върна на новогодишните нива, а тук плавно плавно вървяхме надолу и накрая да не паднем от раз :-(
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеМай се готвят за пакет на 2.150 лв
Само изказвам предположение.Всеки си знае какво прави.Last edited by radon222a; 23.03.2018, 12:40.
Коментар
-
Дано да не паднем под 2 !
Коментар
Коментар