IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• как мислите какъв ще бъде дивидента тази година

Коментар

• Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнение

това изобщо не ме топли :-(
      като гледам как завършихме и на фона на борсите в САЩ, АЗИЯ и ЕВРОПА, дано си останем над 2 !
      Щом те е страх направи така, че да не се страхуваш вече и да спиш спокойно - все пак ЗДРАВЕТО преди всичко!
      Само да не си от тези дето искат да купят евтино и всяват страх!!!! Ти какво правиш гледаш другите борси и ги отиграваш на БФБ !

Коментар

като гледам как завършихме и на фона на борсите в САЩ, АЗИЯ и ЕВРОПА, дано си останем над 2 !
        Това е риска на професията, според моето скромно мнение. Като цяло факторите са много, от една страна имаме задокеанските пазари, които като нищо могат да тръгнат надолу, а оттам да повлекат и останалия свят. Но към момента това е малко вероятно, тъй като по скоро негативните новини като цяло не са чак толкова лоши. Да имаме вероятност за търговска война при големите сили на деня, увеличаващи се лихви и т.н, но като цяло пазарите ще го поемат. Сигурно ще отнеме време, ще има малка корекция, но като цяло икономическите индикатори са ок и всичко пак ще си дойде на мястото. За БФБ-то е ясно като бял ден...възможно е да има по 'дълбоки' спадове, но като че ли то ще бъде за по набалончените акции (ПИБ, Фармата, M+C-тo, Планината, Монбат и т.н), точно в химчето не виждам голямо връщане, все пак показаха добри резултати, банката им върви нагоре (печалбата), плюс очакваме и дивидент който да ни зарадва. Отгоре на всичко, цената на хима беше доста време на дъното, докато другите направиха 200-300%. И нека да не забравяме най-важното...оборота на акцията е огромен (за БФБ) и някой преди месец (батко, татко, братко или бротовчедко) напазарува и все още се пазарува. Тъй че положителните факти поне според мен натежават повече от отрицателните. Времето ще покаже; не е препоръка за нищо. Имам, ще държа и ще допълвам при добри възможности. Успех !!!

Коментар

То така ако се плашат всички, да затваряме пазара.

Коментар

• Първоначално изпратено от Индустриалеца Разгледай мнение

Мина пакетчето...но на 2.26

Коментар

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение

Позна, но с 11 стотинки по-скъпо.
              Не е познал а е знаел .

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                Май се готвят за пакет на 2.150 лв

Позна, но с 11 стотинки по-скъпо.

Коментар

Изобщо не е смешно :-(
                  Дано да не паднем под 2 !
                  Мина пакетчето...но на 2.26

Коментар

• Важното да е вярно, а за неприемливото е ясно....Все пак истината боли...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Апропо, какво стана с "очаквайте скоро, наистина скоро новия сайт на химчето" - минаха май месец и половина оттогава или греша? Гусин Керезов, кажете си, ние ще ви разберем - Гинчето за 3 дни сайт направи и след седмица реклама пусна...

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                        Американският Гений ,потопи борсите
                        Ми то пак той уж ги качи или поне удължи качването.
                        каквото и да си говорим, борсите в почти цял свят са на ол тайм хай, а у нас има вече такива мултипъли, че чак се плаша. Химчето, ако му вярваш на резултатите на хартия, изглежда повече от перфектно, но хартията си е хартия, важното е какво мисли Батко, въпреки че според някои Батко бил митично животно, подобно на Йети и братчедка му от Лох Нес

Апропо, какво стана с "очаквайте скоро, наистина скоро новия сайт на химчето" - минаха май месец и половина оттогава или греша? Гусин Керезов, кажете си, ние ще ви разберем - Гинчето за 3 дни сайт направи и след седмица реклама пусна...
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Американският Гений ,потопи борсите

Коментар

Основното което ме притеснява, че като цяло борсата се върна на новогодишните нива, а тук плавно плавно вървяхме надолу и накрая да не паднем от раз :-(
                            май май ...... :-(

Коментар

От къде да дойдат тези пакети - чужденците избягаха, а ЕТФ-а си ребалансира портфейла- той срина малко акцията и увлече и някой друг играч. Същите бройки купува се криеха ( предполагам ) зад айсберги...... Сега се ловят излизащи,които са на зор ( т.е. те са ми много интересни ......мъчат се да излязат безболезнено, но са закъсняли.....излиза се при голям оборот....разбира се и тогава се влиза незабелязано, а когато няма оборот сами си режат клона, на който седят и си понижават цената на акцията и така губят още повече ).
                              Само изказвам предположение.Всеки си знае какво прави.
                              Last edited by radon222a; 23.03.2018, 12:40.

Коментар

Изобщо не е смешно :-(
                                Дано да не паднем под 2 !

Коментар

Working...
                                X