Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеПакет на 2.26, след това свободно падане, 5% надолу отново, приказки, надъхване и в същото време продажби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
не искам да те коригирам
каквото мисля по темата за дивидента съм го написал и си ме разбрал правилно
Благодаря !
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнение
не трябва ли да е обратното ?
ако има увеличение на капитала, то дивидента да е по-малък ?
Това евентуално може да е ако първо раздадат дивидент, а след това увеличат капитала ?!
Коригирай ме, ако греша !
каквото мисля по темата за дивидента съм го написал и си ме разбрал правилно
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Привет,
Но ако продавачите на по около 20000 , 30000 бр са паникьори ?! Малко ме съмнява !
Но нека да е така, нали искаме жив и интересен пазар. Всеки си има стратегия и ако и парите са си негови е свободен да прави каквото иска.
Ако няма паникьори отвреме навреме, как ще печелим ние стабилягате !?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеПакет на 2.26, след това свободно падане, 5% надолу отново, приказки, надъхване и в същото време продажби.
миналия понеделник сделките бяха на 2,36-2,37 ........... сега за 4-5 сесии цената е с 20 стинки надолу
не е препоръка - нямам сделки днес - само гледам мача от първия ред...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
да, така мисля ................ кое не разбираш?
ако има увеличение на капитала, то дивидента да е по-малък ?
Това евентуално може да е ако първо раздадат дивидент, а след това увеличат капитала ?!
Коригирай ме, ако греша !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Не мисля че разпродаващите са наясно с изненадата.. мисля че са просто паникьори които ще нарисуват локалното дъно!
Този който може да знае според мен купуваше и на 2,37 и на 2,30... вероятно и сега също.
И аз днес имам покупки пък времето ще покаже дали са били правилни
Но ако продавачите на по около 20000 , 30000 бр са паникьори ?! Малко ме съмнява !
Коментар
-
Привет,
Може ли за пояснение, че нещо не разбрах !
Ако има увеличение, дивидент 10 ст ( евентуално ), ако няма увеличение 6 ст ( евентуално ) ?!
Не се заяждам, но не разбрах !fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Разпродажбите днес да ли са защото се очаква "приятна изненада" или се използва днешния оптимизъм на запад за да си приберат печалбата? Нямам препоръка.
Този който може да знае според мен купуваше и на 2,37 и на 2,30... вероятно и сега също.
И аз днес имам покупки пък времето ще покаже дали са били правилни
- 2 Харесвания
Коментар
-
Да, и аз мисля така. Смятам, че освен сочен дивидент (поне 10 ст.) на ОСА ще се гласува и приятна изненада под формата на увеличение на капитала.
Ако няма да има приятна изненада (увеличение на капитала) то тогава дивидента ще е 6 ст. нето.
Не е препоръка за покупка или продажба на акции на Химимпорт.
Може ли за пояснение, че нещо не разбрах !
Ако има увеличение, дивидент 10 ст ( евентуално ), ако няма увеличение 6 ст ( евентуално ) ?!
Не се заяждам, но не разбрах !
Коментар
-
Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнениеАко се запази от миналата година процента на разпределение към печалбата, дивидента определено ще е над 10ст.
И аз си мисля, че ще е около 10 ст, но това е само предположение !
Но по-важния въпрос е, ако има дивидент, то колко ще е цената на акцията тогава ?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Все си мисля че няма да е само дивидента приятната изненада.. Ще поживеем и ще видим..Last edited by realista; 26.03.2018, 12:56.
Коментар
Коментар