If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Един път го играх тоя номер ама с 20К от ДСК Сега да ти кажа ли кога го теглих? Ноември 2007 и ги наших на ОЦК на към 50 лева средно и на 126 си викам това е то другия ХДПът и така докато ги продам най-накрая на 8 лева Та не искам репо вечИ.
както много от вас помнят, през 2013 г. и 2014 г. проведох проучване за профила на инвестиращите на БФБ. Тази година отново провеждам същото проучване, за да видим как той се е изменил през последните години. Моля всеки от вас да вземе участие и да помогне с разпространяването на анкетата, за да имаме колкото се може по-пълна картина. Участието в проучването е напълно анонимно и резултатите ще се разглеждат в обобщен вид само. Анкетата ще бъде активна до 31 март 2017 г., а последващия анализ ще се разпространи за свободно ползване от всички.
Обикновено тук като почне да се мечтае за ниски цени и става обратното
Алее, не е проблем да си скиптичен, даже е полезно. Мен ме дразни когато се хули родното, ама накрая все край него се въртим..
Батя, не си ме разбрал. Аз не хуля родното, ако хуля и критикувам това са родните мажоритари, които са много далеч от истината. Апропо, ако само хулех нямаше 37% от портфейла ми да е тук.
Коментар