Първоначално изпратено от DD
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от DD Разгледай мнениеДа хейтваш дори когато има добри новини, само защото ти не си сред акционерите обяснява притчата за казана с Българите в Ада !
Имам малко акции.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
� -
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеНа времето Костолани е обичал да се разхожда до борсата за да се нагледа на балъци. В днешно време нямаше да му се налага. Просто щеше да отвори форума .
Да хейтваш дори когато има добри новини, само защото ти не си сред акционерите обяснява притчата за казана с Българите в Ада !
Коментар
� -
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениеВинаги съм казвал че българина си е балък и помни от ден до пладне. Нито банкерите ни са се променили , нито мутрите, нито политиците. Един и същ филм се прожектира 25години. И по морето се стреляха тогава и банки фалираха и черепа беше собственик на ЦСКА и сега се гласи да става и Гриша Ганчев си е същата бира. Но ние сме оптимисти и знаем че Химимпорт е борсовия оазисМнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНали знаеш, че когато даден човек вдига ръка към теб 10 пъти и винаги следва шамар, на 11-я път ти е трудно да повярваш, че този път я вдига, за да те погали. Ако реално пуснат дивидент, аз, а и огромната част от форума според мен е редно да се извиним за това неистово плюене години наред.
Колегата Balans по-долу е прав ще има два дивидента в общи линии. Според проспекта дивидентите се разпределят според два тайминга към 15.06.2016г ( всички прив. акции) и 14 дни след ОСА ( 2016г) или тези, които задържаха привилегированите акции на 13.06.2016г. ще вземат два дивидента ( ако задържат книжата 14дни след предстоящото ОСА ще вземат и като акционери, притежаващи обикновени книжа) и половин дивидент до 3 мес. след ОСА 2017г. Тези който държат 14 дни след ОСА 2016г. ще вземат дивидент по обикновените. Тук вече говорим за това, че всички са обикновени.
;-)))Last edited by DD; 14.06.2016, 22:25.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Не вярвах, че ще доживея такова нещо. Дори да не дадат дивидент тази година, за мен е знак, че все пак се мисли по този въпрос и е въпрос на време. Иначе се извинявам за може би тъпия въпрос,но подчертаното в червено не значи ли, че привилегиите ще получат гарантирания дивидент плюс евентуалния гласуван? В противен случай защо е вписан този текст?
Според мен ( въпреки, че не е минало ОСА) важното, е че все пак ще има дивидент по обикновените и размера му няма толкова голямо значение, защото има промяна в поведението на компанията- започва да снася яйца петела ;-)))))))
А на PIMP ще му кажа, че много компании ( международни мастодонти) дават дивиденти и това не ги прави нито лоши нито не предпочитани от инвеститорите пред не плащащите дивидент. Просто въпрос на политика на мениджмънта. За мен дивидентно-плащаща компания е по-лесно предвидима, "по-социална" ако щете. Харесва ми когато успехите на мениджмънта са и мои успехи :-))))))
Успех на всички !
Коментар
� -
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеЕстествено,че значи.
Ти май и на очите си не вярваш ?Last edited by 15%; 14.06.2016, 21:58.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеЕстествено,че значи.
Ти май и на очите си не вярваш ?
Гледай как ще се окажат мнооого по коректни от прехвалените мажориатри на Софкома.
Коментар
� -
Не вярвах, че ще доживея такова нещо. Дори да не дадат дивидент тази година, за мен е знак, че все пак се мисли по този въпрос и е въпрос на време. Иначе се извинявам за може би тъпия въпрос,но подчертаното в червено не значи ли, че привилегиите ще получат гарантирания дивидент плюс евентуалния гласуван? В противен случай защо е вписан този текст?
Коментар
� -
Не вярвах, че ще доживея такова нещо. Дори да не дадат дивидент тази година, за мен е знак, че все пак се мисли по този въпрос и е въпрос на време. Иначе се извинявам за може би тъпия въпрос,но подчертаното в червено не значи ли, че привилегиите ще получат гарантирания дивидент плюс евентуалния гласуван? В противен случай защо е вписан е вписан този текст?
Ти май и на очите си не вярваш ?
Гледай как ще се окажат мнооого по коректни от прехвалените мажориатри на Софкома.
Коментар
� -
Не вярвах, че ще доживея такова нещо. Дори да не дадат дивидент тази година, за мен е знак, че все пак се мисли по този въпрос и е въпрос на време. Иначе се извинявам за може би тъпия въпрос,но подчертаното в червено не значи ли, че привилегиите ще получат гарантирания дивидент плюс евентуалния гласуван? В противен случай защо е вписан е вписан този текст?
Коментар
�
Коментар