If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Така и не разбрах как даването на няколко стотинки дивидент, които притова още не са гласувани ще доведат до 20, 30 или 50% процента ръст в цената? Ако заради 5 стотинки дивидент скочи с 30 ст, то след дивидента би ли следвало да падне с толкова?
Аз пък мисля че много добре разбираш ама се правиш на луд
Дано успееш днес да се вредиш по-тънко
Така и не разбрах как даването на няколко стотинки дивидент, които притова още не са гласувани ще доведат до 20, 30 или 50% процента ръст в цената? Ако заради 5 стотинки дивидент скочи с 30 ст, то след дивидента би ли следвало да падне с толкова?
Tи какво очакваш, да се вдигне с 5 ст. и след това да върне ли?
не хейтя, защо да хейтя?
Имам акции тук и споделям мнение. Абсолютно непрозрачна структура! Виж им сайта, влез на новини, и т.н. и т.н. То само като им погледна доклада за дейността как преписват един и същ пълнеж.... затова много форумци(вкл. и брокери) декларират че отчетите тук няма смисъл да се четат - мисля че това простичко изказче обобщава целия холдинг в едно изречение! Поне онзи г-н дето преди 6-7г викаше "Химимпорт над всичко" - Керезов, да се появи тук и да обясни какво правят, какво става, какво мислят да правят, обратно изкупуване ли са почнали ббез да знаем, Татарстан - Матарстан.......ама то сега нямат привилегировани да рекламира или пък скоро ще има То и аз може да мечтая че Слънце табак е новата Алтрия, ама не е
Целия холдинг се гради на схемата - акумулиране на чужди средства и придобване на активи с тях и като се поизчерпа доверието и инвеститорите поспряха да им предоставят средства(освен техните кухи ПФ), явно сега са предприели някаква нетрадиционна метода за да възбудят интерес към холдинга Няма значение метода - дано се окаже положителен за БФБ!!!
Затова обичам да инвестирам в "шитове".. Щото само с нещо хубаво могат да те изненадат.. това че са шит си им е в цената.. Докато "лъскавите" акции, дето се е навряло куцо и сакато и ги е напомпало, какво да чакам там!?
Батинка ще ти обесня какво можеш да чакаш..Купил си ХЕС на 3,20 и ти дават по 6 акции след сплита, а после цената пак е 3,20.За капак ти дават и всяка година по 0,20дивидент.Хайде смятай и мисли кога по време на криза можеш да вземеш толкова.Все едно Хима и Пиб да ти станат по 6 лева и все да ти дават дивидент..Ако не можеш да си го представиш на мене ми се случва...Викни Прецаканата да го сметне с нейната математика.Подобни примери мога да ти дам и за МЦХ и други акции.Хубаво е нали
Да: Любовното послание и Хесовицата бяха голяма работа по отношение на доходността... ама и техният потенциал: не неизчерпаем.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар