If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пичове наистина какво се надъхвате бе. Нито има гласуван дивидент нито има конкретни предложения. А очаквате цената да се промени с 50% на база слух. ДВИ нямат ли сайта давали информация. А мажо е станал филантроп и е решил да споделя кинти
Не вярвам цялата печалба да се разпределя....
Мисля че в най добрия случай ще е 50% или 6 стинки ,което ще е добре но искам да ги видя на масата ...
Не е препоръка...
тук две мнения няма ,дано дадат...
34 милиона на 240 милиона акции...
Интересно колко са изкупили и са техни ..
много въпроси....
Няма значение колко са купили - техни са си, важното е, че и ние многото дребни а клона има шанс да вземем нещо, а и ще покаже промяна на политиката на Хим към малките това можа и чужди да докара. Малко се размечтах, но това е инфото към момента.
Гладна кокошка просо сънува , сега сметнете колко стотинки ще е дивидента и с колко подскочи цената и какво се радвате на дивиденти като това е вид декапитализация, мажо има толкова начини да си вземе неговото без да споделя просто съм учуден колко наивници има на БФБ
Керезов ти е писал преди 5години сам казваш, но нещата се менят и дивидентната политика също, Фармата не даде предната година/ако не бъркам/, защо Хим да не даде тази. А това, че няма инфо нищо не значи, пазят добре тайната
тук две мнения няма ,дано дадат...
34 милиона на 240 милиона акции...
Интересно колко са изкупили и са техни ..
много въпроси....
Керезов лично ми е писал преди 5 г., че политиката на холдинга не включва даването на дивидент ,за тях е важно да работи ,развива и изкарва пари...
Ако са сменили политиката евала ,но никъде няма нещо в този дух...
да видим материалите...
За мен точката е йезуитски написана и решението на УС е водещото за да има ли или не...В други материали на ОСА е написано по подобен начин...
УС взима решение за разпределение на печалбата...
Колко е тази печалба да направим все пак някаква прогноза дали е това идеята им...
Хайде стига бе другарю, аз съм никой, но тези работи за дивидентите ги писах преди време. Мислех че ще е след година, но стана още по-добре. Ако се загледаш кой е в ЧЕЗ Електро АД ще разбереш защо и там се надявам да има дивидент, както тук. Ако не вкараш, няма как да изкараш/и Вие сте на кораба с ЦКБ АД/. Успех на всички.
Керезов лично ми е писал преди 5 г., че политиката на холдинга не включва даването на дивидент ,за тях е важно да работи ,развива и изкарва пари...
да видим материалите...
За мен точката е йезуитски написана и решението на УС е водещото за да има ли или не...В други материали на ОСА е написано по подобен начин...
Колко е тази печалба да направим все пак някаква прогноза дали е това идеята им...
Керезов ти е писал преди 5години сам казваш, но нещата се менят и дивидентната политика също, Фармата не даде предната година/ако не бъркам/, защо Хим да не даде тази. А това, че няма инфо нищо не значи, пазят добре тайната
Утре какво очаквате, че ще се случи?
МИсля, че ще има блъскане сутринта, а после ще се охладят страстите
да видим материалите...
Коментар