Да ви кажа някъде напред във времето виждам обратен сплит 3:1.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениетук две мнения няма ,дано дадат...
34 милиона на 240 милиона акции...
Интересно колко са изкупили и са техни ..
много въпроси....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениетук две мнения няма ,дано дадат...
много въпроси....Last edited by polax; 14.06.2016, 22:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеКерезов ти е писал преди 5години сам казваш, но нещата се менят и дивидентната политика също, Фармата не даде предната година/ако не бъркам/, защо Хим да не даде тази. А това, че няма инфо нищо не значи, пазят добре тайната
много въпроси....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИ 3, 4 стотинки на якция да дадат пак ще е много положително
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Керезов лично ми е писал преди 5 г., че политиката на холдинга не включва даването на дивидент ,за тях е важно да работи ,развива и изкарва пари...
Ако са сменили политиката евала ,но никъде няма нещо в този дух...
да видим материалите...
За мен точката е йезуитски написана и решението на УС е водещото за да има ли или не...В други материали на ОСА е написано по подобен начин...
УС взима решение за разпределение на печалбата...
Колко е тази печалба да направим все пак някаква прогноза дали е това идеята им.... Успех на всички.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Керезов лично ми е писал преди 5 г., че политиката на холдинга не включва даването на дивидент ,за тях е важно да работи ,развива и изкарва пари...
да видим материалите...
За мен точката е йезуитски написана и решението на УС е водещото за да има ли или не...В други материали на ОСА е написано по подобен начин...
Колко е тази печалба да направим все пак някаква прогноза дали е това идеята им...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеУтре какво очаквате, че ще се случи?
МИсля, че ще има блъскане сутринта, а после ще се охладят страстите
да видим материалите...
Колко е тази печалба да направим все пак някаква прогноза дали е това идеята им...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеБлагодаря!
Дано не е игра и има дивидент
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнениеСтава ясно, че цялата печалба ще е за дивиденти, не се казва нищо за разпределяне в резерви.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеУтре какво очаквате, че ще се случи?
МИсля, че ще има блъскане сутринта, а после ще се охладят страстите
Коментар
Коментар